Tabu
Image default
BEAUTY

Sliced ​​​​bob | Coafura pe care toată lumea o va adopta în 2022

„Sliced ​​​​bob” își face marea apariție în tendințele de păr ale momentului. Vă spunem totul despre această tunsoare pe care toată lumea o va purta în 2022.

Există atât de multe stiluri diferite de boburi încât nu le poți număra! Este o tunsoare care are nenumărate avantaje, deoarece se poate adapta tuturor tipurilor de păr, tuturor formelor feței și tuturor stilurilor.

Dacă v-am prezentat „bob aerisit”, „crop bob”, „bob asimetric” sau chiar „blunt bob”, de data aceasta, vorbim despre „sliced ​​​​bob”. O încrucișare perfectă între un bob până la umeri și un bob până la bărbie.

Ce este „bob-ul feliat”?

Literalbobul „feliat” este un bob conic, tocit. Cu croiala sa dreaptă cu efect degradat este o coafură care va da volum părului. Această tunsoare se termină la bărbie, dezvăluind ceafa și evidențiind linia maxilarului, pentru un rezultat foarte glamour.

Lungimile din față sunt puțin mai lungi decât cele din spate, pentru a da o mișcare foarte trendy, fără a adopta un bob adânc. Aceasta este o coafură ideală pentru fanii combo-ului dezordonat. Cu puțin efort, este o tunsoare care este foarte ușor de coafat datorită aspectului său conic și degradat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Harry Josh (@harryjoshhair)

Pentru ce tip de păr se potrivește?

Ideală pentru părul fin, această coafură redă eficient volumul și mișcarea chiar și părului cel mai drept. Nu este recomandat să îți porți părul creț, deoarece va dura mai mult să îți coafezi părul dimineața pentru a obține un efect delicat.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Addison Rae (@addisonraee)

Această coafură va permite părului să crească înapoi fără a pierde această mișcare, deci este un compromis perfect pentru a păstra această coafură pentru o lungă perioadă de timp! Important este să apelezi la un haistilist bun, care va putea crea un efect stratificat delicat și amestecat.

ARTICOLE SIMILARE

Michelle Obama isi dezvaluie secretele anti-ageing

INNA – topless pe coperta unei reviste

realitatea

Machiaj de vedeta: Hollywood Glam make-up look

realitatea

Elena de la Mandinga, despre COȘMARUL vieții ei: ” Am un STAFILOCOC. “Ma gandesc sa fac transplant de piele”

Ce frumoasa e azi fetita din “Numai Iubirea”! Galerie FOTO!

A aplicat acest amestec pe o cicatrice mai veche. După 7 zile a observat diferențele

Andreea Damian

Scrie un comentariu