Home > beauty > SlimArt introduce epilarea definitivă cu ultrasunete

SlimArt introduce epilarea definitivă cu ultrasunete

SlimArt, una dintre cele mai moderne clinici de înfrumusețare corporală și facială, a lansat tratamente de epilare progresiv definitiva realizate cu ajutorul unui aparat de ultimă generație, care beneficiază de o tehnologie revoluționară în domeniu : Applisonix Selectif™ este prima soluție cu ultrasunete pentru îndepărtarea părului de pe corp, dovedită clinic din industrie.

Creată de IMPRESA Technology, Selectif Pro permite epilarea nedureroasă și definitivă a zonelor sensibile și greu accesibile.
«Tratamentele sunt sigure, nu au efecte secundare, iar rezultatele nu depind de culoarea părului și a pielii, ceea ce permite profesionistului estetician să trateze o gamă largă de clienți », spune Andreea Brăileanu, medic specialist dermato- veneralog în cadrul clinicii SlimArt. «Metodele moderne de epilare câștigă din ce mai mult teren în fața celei tradiționale (cu ceară). După cum știu din experiența proprie toate persoanele de sex feminin și, alături de ele, și unii bărbați, metoda epilării cu ceară este, mai ales în zonele sensibile, foarte dureroasă. Tehnologia cu ultrasunete înlătură inclusiv acest inconvenient », a arătat Andreea Brăileanu.

Applisonix  Selectif completează tratamentele de epilare cu IPL, fiind soluția perfectă pentru conturarea zonelor delicate cum ar fi sprâncenele sau aria înghinală, întrucât permit profesionistului estetician să acționeze precis și selectiv.
Tehnologia IMPRESA utilizează caracteristicile părului și ale pielii pentru <<a transforma>> firul de păr într-o undă ultrasonică precisă și eficientă : un cap ultrasonic focalizează energia acustică direct în firul de păr, canalizând energia ultrasunetelor în rădăcina firului de păr, unde este transformată în căldură. Ca rezultat, temperatura rădăcinii firului de păr atinge rapid nivelul care este necesar pentru a inhiba mecanismele de creștere. Pielea nu este afectată întrucât energia este aplicată strict asupra firului de păr.

« Tehnologia IMPRESA este aplicabilă tuturor culorilor de păr și tonurilor de piele, neimplicând niciun fel de durere sau doar o durere absolut neglijabilă și poate fi folosită cu succes pe aproape oricare parte a corpului», a explicat Andreea Brăileanu, medic specialist dermato- veneralog în cadrul clinicii SlimArt. « După câteva sesiuni, pilozitatea este îndepartată durabil și nu va mai crește. Un alt avantaj major este faptul că metoda nu determină apariția cancerului de piele, deoarece se folosesc undele untrasonice. Totodată, soluția Selectif Pro nu are niciun efect asupra consumului de medicamente, cum ar fi unele antibiotice, antidepresive, anxiolitice, antiinflamatorii nesteroidiene și steroidiene», a adăugat dr. Andreea Brăileanu.
O ședință de epilare cu ultrasunete (bărbie sau mustață sau perciuni etc) costă- fără abonament- 50 Euro, însă costul total variază de la client la client în funcție de numărul de ședințe necesar pentru a obține rezultatul dorit.

***

Despre SlimArt

SlimArt a lansat, în 2007, prima sa clinică axată pe tehnici și proceduri combinate pentru înfrumusețarea corporală și facială: epilare progresiv definitivă, remodelare corporală, masaj, tratamente estetice, machiaj permanent și cosmetică.
Primul centru SlimArt este situat în centrul capitalei, iar în 2009 SlimArt și-a lansat planul de extindere la nivel național, inaugurând primul centru din teritoriu, în orașul Constanța.
Clinicile SlimArt oferă soluții de înfrumusețare corporală și facială la cele mai înalte standarde de calitate, fiind dotate cu aparatură modernă și operate de personal specializat- medici de profil, asistenți, kinetoterapeuți, specialiști în remodelare facială și corporală, în machiaje permanente și tatuaje etc, fapt care permite efectuarea unor tratamente eficiente, în condiții de siguranță.
Pentru mai multe informații despre SlimArt, vizitați www.slimart.ro

Articole asemanatoare
epilare
Cea mai eficientă metodă de epilare în timpul izolării
linia bikinilor
Cum să-ți epilezi corect linia bikinilor ca să eviți iritațiile pielii
Învață de la Blake Lively cum să te epilezi corect pe picioare iarna
Epilare definitiva – un moft sau o necesitate?

Comenteaza acest articol

SlimArt introduce epilarea definitivă cu ultrasunete

by realitatea   2 min
0