Tabu
Image default
CULTURE

Smile | Filmul cu o poveste tulburătoare a urcat pe prima poziție la box office

Filmul horror psihologic „Smile” a urcat duminică pe prima poziţie a box-office-ului din Statele Unite şi Canada, clasându-se înaintea thriller-ului distopic „Don’t Worry Darling”, dovadă a succesului de care se bucură poveştile tulburătoare din cinematografia nord-americană.

Smile, o producţie Paramount în regia lui Parker Finn, a obţinut încasări de 22 de milioane de dolari de vineri până duminică, potrivit cifrelor furnizate duminică de firma de specialitate Exhibitor Relations.

Filmul relatează povestea tulburătoare a unei terapeute, interpretată de Sosie Bacon – fiica actorilor Kevin Bacon şi Kyra Sedgwick – care începe să piardă legătura cu realitatea după ce a asistat la un eveniment îngrozitor în care a fost implicată o pacientă.

Distribuţia îi mai include pe Kyle Gallner, Kal Penn, Jessie T. Usher, Caitlin Stasey, Rob Morgan şi Robin Weigert. „Smile” a atras un public compus în proporţie de 52% bărbaţi, majoritatea cumpărătorilor de bilete, aproximativ 68%, având vârste cuprinse între 18 şi 34 de ani.

„Don’t Worry Darling”, regizat de Olivia Wilde, a coborât brusc în al doilea weekend de la premieră, scăzând cu 62%. Thrillerul Warner Bros. a câştigat 7,3 milioane de dolari pentru un loc al doilea, totalul veniturilor la nivel intern ajungând la 32,8 milioane de dolari.

„The Woman King”, cu Viola Davis, a coborât pe trei, în al treilea weekend de la debut, generând venituri de 6,9 milioane de dolari. Relansarea „Avatar” de către Disney completează primele cinci locuri, cu încasări de 4,7 milioane de dolari.

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei

realitatea

A murit GABRIEL GARCIA MARQUEZ

O săptămână de Cannes la Bucureşti

Johnny Depp pregătește un musical „neautorizat” despre Michael Jackson

Andreea Damian

PASTILA de ARTĂ ⎢ Autoportretele lui Marisol

Ciocîrlan

Pokemon Go – cea mai controversata aplicatie a anului 2016

realitatea

Scrie un comentariu