Tabu
Image default
PEOPLESlider

Smiley a ajuns pe scena America’s Got Talent! A fost invitat de celebrul Simon Cowell

Aflat pentru două săptămâni în America pentru a face muzică alături de artiștii de la HaHaHa Production și ROMDROPS, Smiley a fost invitat la filmările pentru noul sezon al prestigioasei emisiuni America’s Got Talent de către celebrul Simon Cowell, creatorul și producătorul formatului de televiziune Got Talent.

Smiley era in sală, public, când prezentatorul Terry Crews l-a invitat să urce pe scenă şi a zis:” fratele nostru de peste Ocean de la Românii au talent, Smiley”.

„Am avut surpriza să găsesc şi români în sală”, a spus Smiley într-un videoclip de pe TikTok.

Smiley a fost invitat pe scenă cu zâmbete și strângeri de mână de jurații Heidi Klum și Sofia Vergara și felicitat la scenă deschisă de Simon Cowell.

„Pentru mine a fost o experiență incredibilă și un moment trăit din plin, după atâția ani de televiziune. Este copleșitor să fii acolo, să simți atmosfera din platoul ăla uriaș, să te strângă în brațe unii dintre cei mai importanți oameni de televiziune din lume și să știi că faci parte, alături de echipa ta din România și de românii tăi talentați, dintr-o poveste atât de mare și de spectaculoasă cum este Got Talent. M-am bucurat și că am constatat că și noi suntem foarte buni și că „Românii au talent” este produsă, realizată, gândită, pusă în scenă similar cu ediția americană. Am încercat să filmez, sa vă arăt, dar să mă și bucur, să trăiesc experiența asta așa cum a fost ea, memorabilă și însemnată pentru noi, românii. Mulți chiar ne știau pe noi, prezentatorii din România, pe unii dintre concurenții de acasă care au făcut istorie și m-am bucurat teribil să găsesc în public, printre spectatori, români bucuroși să vadă o bucățică din ”acasă” în fața lor. O superexperiență pentru care sunt recunoscător!”, a declarat Smiley care a hotărât să lanseze odată cu plecarea în LA #DailyTok, un jurnal video pentru comunitatea sa de pe TikTok, cu episoade zilnice, pentru a împărtăși cât mai mult din cele 2 săptămâni de aventură americană. 

Smiley a împărtăşit pe TikTok un jurnal video despre momentul de la emisiunea America’s Got Talent.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Care dintre fiicele lui Pavel Bartoș îi va calca pe urme actorului

Tabu Tabu

Daniel Buzdugan, pe urmele lui Anthony Quinn în Grecia

Tabu Tabu

Afla ce diete folosesc vedetele si cum imi mentin trupul de invidiat!

realitatea

Elliot Page a pozat la bustul gol la cinci luni de când a anunțat că e transgender

Andreea Damian

Corina din ce în ce mai sexy pe internet

Tabu Tabu

Microneedling, secretul starurilor de la Hollywood. Ce efecte are asupra pielii?

Andreea Damian

Scrie un comentariu