Home > Smiley si Laura Cosoi – despartire ca la Hollywood/ Se cupleaza cu Iulia Vantur?

Smiley si Laura Cosoi – despartire ca la Hollywood/ Se cupleaza cu Iulia Vantur?

Vezi ce mesaj de despartirea are Laura Cosoi pe blogul ei, dar si ce legatura are Iulia Vantur cu faptul ca Smiley si Laura Cosoi nu mai sunt impreuna.

Ieri, Laura Cosoi (30 de ani) si Smiley (29 de ani) au anuntat oficial ca nu mai sunt impreuna, dar ca, surprinzator, au proiecte profesionale comune la care nu vor renunta.
Ruptura a fost comunicata sec de Smiley si de Laura prin intermediul unui comunicat de presa impersonal: „Dupa o relatie care a durat mai bine de cinci ani, Laura Cosoi si Smiley au decis sa mearga pe drumuri separate. Cei doi au ajuns de comun acord la aceasta decizie, fiind convinsi ca aceasta este cea mai buna varianta pentru amandoi”. Ei precizeaza ca o colaborare se afla si va ramane pe lista proiectelor profesionale comune. Atat Laura Cosoi, cat si Smiley au precizat ca isi mentin dreptul la intimitate, comunicatul fiind singura informatie catre mass-media cu privire la despartirea lor.

Relatiile din ce in ce mai reci dintre Smiley si Laura, precum si lipsa unor planuri comune au fost vizibile si in declaratiile artistului. Chiar cu o zi inaintea anuntului oficial, Smiley recunostea, la Radio 21, lipsa intentiei de a-si intemeia, deocamdata, o familie alaturi de Laura: „Nu ne-am gandit cum ar fi sa avem un copil in casa. Deocamdata nu ma bate gandul deloc. Intai sa mai copilaresc eu, mai am de copilarit… Nu la concerte, ci in general. Copilaresc la modul ca imi place inca sa ma port ca atare, sa ma joc”. Mai mult, cu o luna in urma, Smiley marturisea, pentru ziarulring.ro, ca legatura lui cu Laura a ajuns… distractiva: „Simplu nu e, dar e fun. Relatia mea cu Laura nu are de suferit din cauza programului meu incarcat. Asta pentru ca si Laura, la randul ei, e foarte ocupata. In plus, suntem doi oameni maturi care stiu sa se sustina si sa se inteleaga reciproc si, mai ales, sa se bucure de fiecare moment petrecut impreuna. Nu prea imi place sa fac planuri. Vom vedea ce ne rezerva viitorul. Ce zic astrele?”.

Recent, paparazzii l-au surprins pe Smiley intr-o imbratisare patimasa cu Iulia Vantur, fosta iubita a compozitorului Marius Moga, unul dintre cei mai buni prieteni ai cantaretului.
Laura Cosoi, care astazi debuteaza la PRO TV cu emisiunea “Vis de femeie”, a postat ieri un mesaj de despartire pe blogul sau, lauracosoi.ro. Laura a postat piesa lui Charlie Winston “Hello Alone” alaturi de cateva imagini doar cu ea.


Loading...

Comenteaza acest articol

Smiley si Laura Cosoi – despartire ca la Hollywood/ Se cupleaza cu Iulia Vantur?

by   1 min
1