Tabu
lifestyle

Smiley, răsfățatul de la Romanian Music Awards 2008

Debutant în cariera solo, Smiley a plecat acasă cu trei trofee.
Cu o pălărie în stil Timberlake, Smiley s-a ales cu trei trofee la festivitatea Romanian Music Awards 2008, organizată duminică seară la Iași de Music Channel și Radio 21. Pe lângă distincțiile pentru Cel mai bun debut (cu albumul „În lipsa mea“), Cel mai bun solist pop și Cel mai bun artist, Smiley a mai urcat pe scenă și la decernarea premiului pentru Cel mai bun show, acordat formației Simplu.

„Ne-am cam retras în această perioadă ca să-l prezentăm pe Smiley“, a glumit C.R.B.L. pe seama colegului său de trupă. Când a primit trofeul pentru Cel mai bun artist pop, Smiley s-a arătat bucuros pentru „primul premiu pentru cariera solo“, a mulțumit prietenului său Marius Moga, dar și trupei Simplu.

Organizat de nou înființatul post tv Music Channel și de Radio 21, spectacolul Romanian Music Awards a găzduit peste 120 de artiști pe cele două scene din fața Palatului Culturii din Iași. Spectacolul, desfășurat pe o vreme ploioasă, a fost deschis de Viorica și Ioniță din Clejani, gazdele serii fiind Andreea Bănică, Mugur Mihăescu și Răzvan Popescu, DJ la Radio 21.
 În plus, antrenul a fost asigurat de brakebeaturile trupei N.O.H.A., dar și de minirecitalurile susținute, printre alții, de Smiley, David DJ (două premii pentru Cel mai bun DJ și Cel mai bun album dance) sau ineditul duo Mr.&Ms., proiect lansat de Radu Sârbu, ex-O-Zone. Show-ul a fost condimentat de intervențiile parodice și deocheate ale prezentatorilor.

„Dacă stați aici în ploaie înseamnă că aveți ouă“, și-a încurajat spectatorii DJ-ul de la Radio 21. Morandi a fost galonat cu premiul pentru Cel mai bun album, dar și pentru Cel mai bun videoclip, „Angels (Love Is The Answer)“.
Nici artiștii din vechea gardă n-au fost uitați. Anca Parghel a luat, în colaborare cu Tom Boxer și Fly Poject, premiul pentru Cel mai bun cântec („Brasil“), dar a fost distinsă și pentru întreaga carieră. La secțiunea Best Live, prezentată de Florin Chilian, folkistul a anunțat câștigătorul fără să-l mai scoată din plic.

 „Vă asigur că nu e cazul să-l deschid“, a spus Chilian, chemând pe scenă trupa Iris. Veteranii rockului au mai primit premiul pentru Cea mai bună trupă rock, însă din păcate prestația solistului Cristi Minculescu a lăsat de dorit. Romanian Music Awards 2008 a mai fost umbrită de probleme tehnice cu sunetul și cu transmisiunea televizată a spectacolului.

Citeste articolul integral pe Cotidianul.ro

ARTICOLE SIMILARE

S-a aflat cine e FATA care gateste GOALA! Nu este KIM KARDASHIAN! Galerie FOTO

realitatea

Ghici cine….

realitatea

Uite ce show a făcut Madonna la Super Bowl – VIDEO

realitatea

Legenda cineastului Ioana Uricaru

realitatea

50 Cent arată ca un schelet – FOTO

realitatea

…Si sotia lui BRENCIU data afara de la Antena 1!

Scrie un comentariu