Tabu
Image default
CULTURE

Smiley si David Deejay feat. Dony, nominalizati la MTV Europe Music Awards Berlin 2009

Artistii Smiley si David Deejay feat Dony sunt nominalizati pentru "Romanian Act" la MTV Europe Music Awards Berlin 2009.

Cele mai bune hit-uri romanesti se intrec si in acest an pentru mult ravnitul titlu "Romanian Act", din cadrul galei MTV Europe Music Awards 2009 ce va avea loc pe 5 noiembrie, la Berlin.

Smiley si David Deejay feat Dony sunt printre artistii nominalizati la cea mai importanta competitie muzicala a anului. Fanii isi pot sustine preferatii pe site-ul www.mtv.ro pana pe data de 30 septembrie, iar cel mai votat artist roman intra in lupta pentru trofeul "Best in Europe" alaturi de ceilalti castigatori regionali.

Smiley, a fost nominalizat si in acest an cu piesa "Designed to love you", extrasa de pe primul sau album solo "In lipsa mea". Albumul a grupat eforturile sustinute ale multor oameni, fiind compus de Smiley si Marius Moga, cu participarea lui Don Baxter, Randi de la Morandi si Uzzi, fiind cel mai de anvergura proiect al unui artist roman, cu cel mai mare numar de single-uri extrase de pe un singur album (5 single-uri).

ARTICOLE SIMILARE

Sărbătoritul zilei de 6 ianuarie

realitatea

“Mowgli” adaugă un capitol nou, mai întunecat la saga “Jungle Book”

realitatea

Sărbătoritul zilei

realitatea

PETA: feministele adevărate nu ar trebui să mănânce ouă

Andreea Damian

Noua Miss Universe: Paulina Vega din Columbia / …Si bunica ei a fost MISS!

realitatea

Academia Americană de Film a anunțat cine va fi gazda Oscarurilor 2019

Andreea Damian

Scrie un comentariu