Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Smiley și Gina Pistol au devenit părinți. Primele imagini și declarații

Bucurie mare pentru Smiley și Gina Pistol. Frumoasa prezentatoare a născut marți seară o fetiță perfect sănătoasă. Artistul nu își mai încape în piele de fericire, motiv pentru care a anunțat minunata veste pe rețelele de socializare.

La scurt timp după ce iubita lui, Gina Pistol, a adus pe lume primul lor copil, Smiley nu a mai putut păstra tăcerea. Aristul și-a exprimat fericirea într-un mesaj public, adresat fanilor săi.

„Dacă ar exista litere fericite, ele ar fi cu siguranță următoarele: “Am devenit părinți!” Gina se simte bine, a născut în seara aceasta, fetița nostră este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, spune că este perfectă. Sunt primele ore din cea mai frumoasă poveste din viețile noastre și știm deja că nu știm nimic din tot ce ne așteaptă. Aveți deja imagini cu noi și emoțiile noastre de dinainte de a fi 3. Sunt așa cum le-am trăit și cum au năvălit peste noi. Vi le arătăm ca unor prieteni buni. Vă mulțumim pentru felul în care ne-ați fost alături în toată perioada asta! Să fie soare!”, a scris Smiley către fanii lui, extrem de bucuros că a devenit tătic.

Gina Pistol a născut cu „medicul vedetelor”

Medicul care a asistat-o pe Gina Pistol să nască este Dana Oprescu, la care au mai apelat și alte vedete. Ea a asistat la nașterea mai multor vedete, precum actrița Ani Crețu, Nicoleta Luciu sau Adriana Bahmuțeanu.

„Așa începe fericirea. Suntem deja 3. Fetița nostră s-a născut astăzi, este sănătoasă, are 3,230 kg și 51 cm lungime, iar Dana Oprescu, medicul nostru, ne-a spus că este perfectă. Mulțumim pentru toate gândurile și urările. Revenim cât de curând cu vești, imediat ce vom fi in stare”, este mesajul publicat de Gina, la scurt timp după ce Gina a născut.

Dana Oprescu este șefă de secție la Institutul pentru Sănătatea Mamei și Copilului – Spitalul Clinic Polizu din București, dar lucrează și la lanțul de clinici și spitale private Sanador, la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, cât și la clinica specializată pentru femei „Femme Boutique Medical”. Este absolventă a  Facultății de Medicină Generală din Craiova.

ARTICOLE SIMILARE

Katy Perry a redevenit creștină pentru că este cel mai mare fan al Papei Francis

realitatea

Cum s-a distrat Gabriela Firea la împlinirea a 10 ani de mariaj

Tabu Tabu

Înmormântarea prințului Philip. Regina încalcă protocolul pentru a-l salva pe Harry

Andreea Damian

Aplicațiile pentru dormit nu sunt neapărat odihnitoare

Ciocîrlan

Toni Garrn s-a căsătorit cu starul din Magic Mike! Vezi superba rochie de mireasă

Andreea Damian

Gustare racoroasa pentru vara – Rosii umplute

realitatea

Scrie un comentariu