Tabu
Image default
PEOPLESlider

Smiley și Gina Pistol, imagini inedite din luna de miere. Cât costă o noapte de cazare la hotelul de cinci stele

După nunta ca în povești pe care au avut-o în urmă cu doar o săptămână, Gina și Smiley au plecat în luna de miere într-o locație de vis.

Imaginile postate de cei doi vorbesc de la sine. Smiley a postat un clip pe rețelele de socializare, pentru a le arăta fanilor cum a decurs aventura lor până acum. „Aici Familia Maria cu un DailyTok direct din luna de miere.”, este mesajul care-l însoțește.

Și-au dorit să petreacă timpul singuri, motiv pentru care profită din plin de vacanța luxoasă, cadou pe care l-au primit de la nașii lor.

Amatori de destinații exotice – în iarnă au fost în Thailanda – cei doi au ales de data aceasta o destinație mai apropiată, preferând sudul Franței. 

Acolo însă surpriză. Deși se așteptau la o vreme caldă, Gina și Andrei au dat peste răcoare și ploaie. Acest lucru nu a fost totuși un impediment pentru ei, Gina Pistol postând câteva fotografii în care cei doi apar fericiți plimbându-se printr-un oraș vechi. 

Imagine

Smiley și Gina sunt cazați la Le Domaine du Mas de Pierre, un resort de cinci stele unde prețul unei singure nopți este destul de piperat. Cei care vor să rezerve o cameră la acest hotel trebuie să scoată din buzunar de la 1.842 de lei, până la 5.451 de lei pentru o noapte.

Sursa: Tabu.RO

ARTICOLE SIMILARE

Kamara, primele declarații despre relația pe care a avut-o cu iubita lui Reghe

Andreea Damian

Christina Ich și-a sărbătorit fiul! Ce a primit

Tabu Tabu

România, în topul New York Times al țărilor de iubit în 2021. Ce se spune despre țara noastră

Andreea Damian

Madonna a pierdut procesul: scrisoarea de despărțire de la Tupac se vinde

realitatea

Vieţile Angelei Merkel şi Beyonce vor apărea în Poveşti de seară pentru fete rebele (2)

Dora Constantinovici

Lovitură pentru Andreea Bălan, după ce s-a afișat cu noul iubit. Ce i-a pregătit George Burcea

Andreea Damian

Scrie un comentariu