Tabu
Image default
PEOPLESlider

Smiley și Gina Pistol, primele declarații despre nuntă: „Noi suntem căsătoriți”

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din România. Recent, cei doi au făcut primele declarații despre nuntă.

„Nu știu ce să zic (n.red.: despre nuntă). Noi ne vedem ca o familie. Căsătoria cred că este doar o formalitate pentru noi în acest moment, dar o să vă anunțăm”, a declarat Smiley, în emisiunea „Xtra Night Show”, potrivit Spynews.

„Noi suntem ca și căsătoriți. Când o să fie timpul potrivit. Ne este foarte bine așa cum suntem, cu acte și fără acte”, a declarat și Gina Pistol, tot la „Xtra Night Show”.

Smiley și Gina formează un cuplu de mai bine de 5 ani, însă și-au confirmat relația abia la finalul anului 2019. În martie anul trecut au devenit părinții unei fetițe.

Mulți români au rămas surprinși atunci când au aflat că Gina Pistol și Smiley sunt împreună. Se întâmpla acum câțiva ani, când cei doi încă se mai ascundeau de ochii lumii.

Deși se învârteau în aceleași cercuri, adevărata magie s-a petrecut la un concert de zile mari de la Sala Palatului. Acolo cânta Damian Drăghici, iar alături de el a urcat și Smiley. Cei doi tocmai ce lansase melodia ”Domnișoară, domnișoară”. Gina Pistol s-a lăsat și ea vrăjită de ritmul piesei. Se afla acolo cu mai mulți prieteni, iar din vorbă-n vorbă, Smiley a cucerut-o pe frumoasa blondină.

Relația a decurs frumos, dar foarte departe de ochii presei. Primele semne au apărut la un alt concert, la Arenele Romane, când Gina Pistol a fost zărită în primul rând. Îl sorbea din priviri pe Simley și i-a făcut foarte multe fotografii. Nu cu telefonul mobil, ci cu aparatul foto pe care îl avea agățat de gât.

ARTICOLE SIMILARE

Tatuajele nu prea mai sunt cool – Levine și Bieber demonstrează asta

realitatea

Gwen Stefani spune că nu poartă un inel de logodnă: „Când voi avea ceva de spus, o voi spune”

realitatea

Ce preț are o salată în restaurantul pe care îl deține Dani Oțil! Nu oricine își permite

Andreea Damian

Once Upon a Time in Hollywood. Primul trailer oficial ne amintește cât de mult ne-a lipsit Tarantino

Andreea Damian

Exclusiv! Gabriela Spanic lăudată de românul Andrei Mangra

Tabu Tabu

CHA CHA LITIX! Episodul 64. Delir total între candidații de la Primăria Sectorului 1

Andreea Damian

Scrie un comentariu