Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Smiley și Gina Pistol, probleme în cuplu. Ce a făcut artistul

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai mediatice cupluri din showbizul românesc. Cei doi au vorbit recent despre relația lor într-o emisiunea de pe YouTube.

Prezentatoarea de televiziune a dat cărțile pe față și chiar a mărturisit că au fost la un pas de despărțire!

„Îmi spune Andrei: „Pe la 20:00 termin la studio!”. Știți cum sunt femeile la începutul relației. Eram spălată pe păr, nu suport părul nespălat la o femeie, cremuită toată, gomaj, piele fină, miroseam frumos, cred că toată scara blocului mirosea a mine, îmbrăcată mișto. Se face 21:00, zic „nu-i scriu acum să nu fiu insistentă”. 21:30, îl întreb cum merge treaba. Zice: „Acum mai am o strofă de făcut, o să iasă mișto”. Îi vedeam încântarea, entuziasmul, și-am zis să nu i-l stric… 1 noaptea, eu tot așa. Mai retușam un pic machiajul. Atunci a fost prima ceartă. L-am întrebat: „Ne mai vedem sau nu?”. Zice: „Mai durează puțin!”, și atunci i-am zis: „Știi ce? Caută-mă că o să-ți răspund eu!”. Chiar m-am supărat rău. Eu când mă supăr rău de tot, gata, pot să dispar din viața ta așa. Nu mai știu cum m-ai împăcat. Acum te cunosc, dar eram la început”, a dezvăluit Gina Pistol.

Cei doi sunt împreună de patru ani și trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Începutul relației lor nu a fost unul tocmai obișnuit, fiindcă au decis să-și ascundă iubirea de ochii curioșilor.

ARTICOLE SIMILARE

Șoc. Cum s-a pregătit Diana Sar de Halloween

Tabu Tabu

Dakota și Elle Fanning, față în față în cea mai frumoasă provocare din carieră

Andreea Damian

Shakira îşi poartă copiii după ea în turneu

Andreea Damian

Grupa de sânge cel mai rezistentă la Covid-19

Andreea Damian

Cursurile pentru dezvoltarea ta profesională și personală

realitatea

Demi Lovato s-a făcut iar blondă și seamănă foarte mult cu Jennifer Lopez

Andreea Damian

Scrie un comentariu