Tabu
PEOPLE Slider

Smiley și-a revăzut părinții, fratele și bunica după o pauză de șase luni

smiley

La sfârșitul primei luni din 2020 Smiley – Andrei Tiberiu Maria și-a mutat o parte din echipă și proiecte la Los Angeles pentru următoarele două luni și jumătate. Nu știa atunci că urma să nu-și mai întâlnească părinții și bunica timp de aproape jumătate de an din cauza reglementărilor. Iată că weekendul trecut s-a întâmplat și acest lucru, însă povestea este mult mai lungă.

smiley si familia lui
smiley si familia lui

Artistul a fost în America împreună cu câțiva dintre producătorii și compozitorii HaHaHa Production pentru a compune și produce muzică pentru unele dintre cele mai mari nume din industria muzicală la nivel mondial. „Una dintre cele mai mari bucurii ale vieții mele este să compun și fac muzică în studio. Anul meu 2020 va fi împărțit în două, în prima jumătate voi compune muzică și în a două jumătate o voi cânta. Muzica este un limbaj internațional, așa că mă bucur că o pot face în teritorii diverse, mai ales că fiecare

fratii maria cu bunica si mama
fratii maria cu bunica si mama

sesiune, fie că este în America sau în altă parte, fiecare zi de lucru cu scriitori mari e un proces de învățare, face parte din evoluția noastră ca profesioniști și ca oameni. Așa că, mă așteaptă niște luni pline de întâlniri mari și de lucru intens la producții și proiecte interesante alături de producători foarte apreciați și ascultați în întreagă lume”, spunea atunci artistul și fondatorul HaHaHa Production. Între timp a venit și Gina Pistol la el, s-au plimbat, însă ea după o perioada s-a întors pentru că avea filmări.

fratii maria cu tata
fratii maria cu tata

Însă Smiley mai avea de stat, însă a fost obligat să se întoarcă. Din cauza că președintele Trump urmă să închidă aeroporturile. Dar a revenit în țară, a stat 2 săptămâni în carantină și apoi s-a mutat cu Gina, iubita lui. Și împreună au mai stat câteva săptămâni departe de cei dragi, părinți și rude. De Paște s-au văzut prin Video Call, iar pe 17 mai, în weekend, s-a întâlnit, în sfârșit, după multă vreme cu părinții, bunica și fratele lui. Și au sărbătorit revederea cum au putut mai bine, cu o masă îmbelșugată.

ARTICOLE SIMILARE

Ar trebui să bem whisky în baie, așa cum face Gwyneth Paltrow?

realitatea

Informaţia pe care ar trebui să o cunoască toţi părinții aflați la început de drum

Andreea Damian

„Obsedații” de telefonul mobil fac mai mult sex decât ceilalți

Andreea Damian

Designerul Cristina Săvulescu e copia fidelă a mamei soțului sau, fosta crainica TV Delia Budeanu

Tabu Tabu

Incredibil ce pasiuni are Țurcașiu după divorț

Tabu Tabu

Tunsorile care alungesc silueta şi te fac să pari mai înaltă

Andreea Damian

Scrie un comentariu