Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Smiley vorbește pentru prima dată despre căsătoria cu Gina Pistol

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de aproape 4 ani, iar luna viitoare vor deveni părinți. Cei doi au fost foarte discreți în ceea ce privește relația lor, însă de când sunt în așteptarea copilului, au fost foarte activi în mediul online și și-au ținut fanii la curent cu tot ceea ce se întâmplă în viața lor.

Recent, Smiley a povestit, într-un interviu oferit lui Damian Drăghici, despre cum este Gina și cum va fi viața de tătic.

„E o fată cu suflet mare, foarte empatică și sensibilă, cumva băiețoasă, de gașcă, mă echilibrează foarte tare și nu pune niciun fel de presiune, știind programul meu și știind ce vreau să fac, mă sprijină. De multe ori nu are cu ce să mă ajute efectiv, dar mă ajută pur și simplu că nu pune presiune, nu pune întrebări, nu îmi cere socoteală pentru nopțile sau orele petrecute la studio. Are foarte multe calități ca femeie și ca om. Nu-i un om care să-ți ia energie, ci îți dă energie. Care mă distrează, eu mă distrez cu Gina și este important. Are un simț al umorului senzațional”, a spus artistul.

Cât despre rolul de tată, el a spus că: „E ceva nou, sunt extrem de entuziasmat de ceea ce o să urmeze. Doar că, nu există discuție pe care o am cu prietenii, mai ales dacă au ei copii sau dacă sunt o familie, să nu-mi povestească prin ce au trecut ei și să-mi spună la ce să mă aștept. Iar eu stau să le încasez. Totul e nou. Tocmai de aia sunt entuziasmat, pentru că mie mi-a plăcut tot ce e nou. Întotdeauna am căutat să îmi dau refresh, în general, nu ca artist, ca om. Vreau să experimentez, să văd lucruri noi, să aud lucruri noi. Și în special să simt lucruri noi. Și de aia sunt cel mai entuziasmat că voi simți ce nu am simțit până acum”, a povestit Smiley.

Artistul a vorbit și despre căsătorie și a dezvăluit că gândul de a-și lega, în mod ofical, destinul cu cel al partenerei sale de viață.

„M-am îndrăgostit de Gina treptat, nu a fost o dragoste la prima vedere, ne simpatizam de la distanță. Niciodată nu m-am gândit pentru că ori eram eu într-o relație, ori ea, ori amândoi. Treptat a venit totul, natural”, a mărturisit el.

ARTICOLE SIMILARE

Meghan Markle, o „prințesă” înainte de a se căsători cu Harry. Dezvăluiri-bombă despre fosta ducesă

Andreea Damian

Motivul pentru care vedetele îşi blochează conturile de Facebook

Andreea Damian

Motivul bizar pentru care Serena Williams nu va sărbători ziua de naștere a fiicei sale

Andreea Damian

Vă mai amintiți de Selena – ex Candy? Ce face acum în Anglia

Tabu Tabu

Lucian Viziru, ex Gaz pe foc, a împlinit 10 ani de relație

Tabu Tabu

STUDIU: trăim într-o galaxie zombie care a murit și a revenit la viață

realitatea

Scrie un comentariu