Tabu
CULTURE Slider

Snoop Dogg, 25 de ani de carieră și o stea pe Hollywood Walk of Fame

Rapperul Snoop Dog va deveni luni, 19 noiembrie, a 2651-a persoană care va primi o stea pe celebrul bulevard Hollywood Walk of Fame. Starul sărbătorește totodată și 25 de ani de la lansarea primului său album, Doggystyle (1993).

„Snoop Dogg este unul dintre acei oameni care pot face orice. Poate cânta rap, poate juca, găzdui o emisiune de televiziune, găteşte şi ajută copiii prin acte caritabile”, a transmis Ana Martinez, producător al Hollywood Walk of Fame, potrivit Variety. „Este un om al vremurilor lui şi îi urăm bun venit în Hollywood Walk of Fame”, a mai spus ea.

Rapperul în vârstă de 47 de ani va primi distincţia, iar ceremonia va fi înregistrată pentru show-ul „Jimmy Kimmel Live!”. La eveniment va mai participa Leron Gubler, preşedinte şi CEO al Hollywood Chamber of Commerce.

Snoop Dogg şi-a lansat cel de-al 16-lea album de studio, „Bible of Love”, în luna martie a acestui an.

Snoop Dogg, pe numele său real Calvin Cordozar Broadus, Jr., este un rapper, cântăreț, compozitor, producător muzical și actor. Snoop Doggy Dogg a devenit un star în rap, mai ales după ce a fost arestat sub acuzarea că ar fi un complice la crimă. Acest arest l-a ajutat cu siguranță în albumul lui de debut – Doggystyle, primul lui album care a intrat numărul 1 în topuri.

Cu timpul a devenit unul dintre protejaţii renumitului rapper şi producător Dr. Dre. Snoop Dogg a lansat apoi o serie de albume de mare succes, cu versuri şi titluri ce surprind şi amuză prin ironia lor, precum „Tha Doggfather”, „Malice in Wonderland” şi „Doggumentary”, care au fost vândute în peste 40 de milioane de copii pe plan internaţional.

Starul american deţine însă şi un record care nu este de invidiat, fiind artistul care a fost nominalizat de cele mai multe ori la premiile Grammy – de 17 ori – fără să câştige niciodată acest trofeu.

În anul 2012 a colaborat pentru prima oară cu un artist român, și anume cu cântăreața Brighi la melodia „Play Me Like A Violin”.

 

ARTICOLE SIMILARE

ANDREEA ESCA a sarbatorit Anul Nou cu un decolteu imens! FOTO

Life style – sau ce stil de alimentatie mi se potriveste?

realitatea

Celebritati nascute pe 10 august!

realitatea

Primele imagini oficiale din Terminator: Dark Fate

Andreea Damian

TOP 10 vedete care si-au pierdut virginitatea la o varsta frageda

realitatea

Noul normal după 1 iunie. Unde ne vom distra vara aceasta

Andreea Damian

Scrie un comentariu