Tabu
Image default
PEOPLESlider

Snoop Dogg a făcut Bogata, județul Mureș, „vedetă” din nou! Ce a filmat în sat

În anul 2016, Snoop Dogg reușea să facă „vedetă” o comună din România, mai cu seamă Bogata din județul Mureș. Acesta își dăduse, din greșeală, un check-in, când, de fapt, „destinația” era Bogota – Columbia.

Însă, de data aceasta, rapperul a postat imagini reale din România! Snoop Dogg a postat imagini în timp ce un camion cu led promova albumul artistului, ”Algorithm”. Campania de promovare este realizată prin compania fondată de doi români, Matei Psatta şi Bogdan Savonea, arată paginademedia.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de snoopdogg (@snoopdogg)

„Decizia de a-l „aduce” pe Snoop Dogg în România a fost destul de simplă – când lucram la planul de promovare pentru Algorithm, noul lui album, un coleg a întrebat în glumă dacă nu avem ecrane și în Bogata. De acolo a pornit ideea, am găsit rapid o soluție cu cei de la Mediavan, apoi am prezentat-o echipei lui Snoop, care a spus da pe loc. Cred că a fost cel mai simplu și eficient pitch pe care l-am avut vreodată. Ne ajută și faptul că echipa lui e extraodinar de proactivă și lucrează foarte rapid”, a spus Matei Psatta.

În anul următor, impresarii lui Snoop Dogg au venit la Bogata de Mureș ca să vadă ce posibilități ar fi de organizare a unui concert. Apoi, în 2018, rapperul a anunțat că va susține un concert la București, dar spre dezamăgirea fanilor, și-a anulat participarea cu două zile înaintea evenimentului.

ARTICOLE SIMILARE

Drama prin care trece Constantin Zamfirescu

Tabu Tabu

Arnold Schwarzenegger a fost operat de urgență pe cord deschis

Andreea Damian

Femei celebre care nu-și ascund semnele vârstei și arată uimitor

Andreea Damian

Alec Baldwin, primele declarații după tragedia de pe platourile de filmare. Detalii important din anchetă!

Andreea Damian

Scarlett Johansson, cel mai bine plătită actriță de la Hollywood

Andreea Damian

Copiii lui Michael Jackson poartă la gât rămăşiţele fostului star pop

Andreea Damian

Scrie un comentariu