Tabu
ShopSlider

Snoop Dogg își va lansa propriul vin în această vară

Snoop Dogg a devenit o persoană publică cântând rapp, dar pe măsură ce se aproprie de vârsta de 50 de ani, artistul a devenit mai mult decât atât, moderând un show împreună cu ​​Martha Stewart, a scris o carte de bucate și a lansat chiar și o colecție de lumânări parfumate. Acum va face parteneriat cu o vinărie!

Când veți ajunge la raionul de băuturi alcoolice în această vară, veți descoperi un vin nou: Snoop Cali Red. Vinul roșu este rezultatul unui parteneriat între rapperul american și crama 19 Crimes, un brand cu sediul în Australia și nu, nu va conține mariajuana.

„Am fost un fan al acestui vin și sunt încântat să vă dezvălui „Snoop Cali Red”. Este unul dintre cele mai de succes mărci de pe piață, așa că sunt mai mult decât dornic să anunțat această colaborare!”, a mărturisit Snoop Dogg.

Vinul lui Snoop Dogg este primul îmbuteliat în California al brandului australian 19 Crimes. Licoarea bahică e obținută din struguri din Lodi (Italia), conținând 65% Petit Syrah, 30% Zinfandel, și 5% Merlot. Vinul, păstrat în butoaie de stejar american, se va vinde cu 12 dolari sticla.

19 Crimes și-a primit numele datorită rădăcinilor sale australiene. În secolul al 18-lea, cetățenii britanici care au fost condamnați pentru una dintre cele 19 crime erau condamnați să trăiască în Australia, mai degrabă, decât la moarte. Cei 160.000 de bărbați și femei expirați au ajutat la formarea Australiei.

ARTICOLE SIMILARE

Efectele „benefice” ale epidemiei de coronavirus

Andreea Damian

Băutura potrivită pentru hidratare. Indiciu: nu e apa!

Andreea Damian

Monica Gabor a reacționat, după ce a văzut imaginile cu fiica sa în România

Andreea Damian

De ce cuplurile aleg sa conceapa copii la varste tot mai inaintate?

realitatea

Cum arată femeia care l-a zăpăcit pe Leonardo DiCaprio. Imaginile cu ea au aprins Internetul

Andreea Damian

Deșeurile din plastic poartă bacterii periculoase în jurul lumii

Andreea Damian

Scrie un comentariu