Tabu
Image default
PEOPLE Slider

ȘOC! Andreea Bălan, despre tatăl ei: „Mă bătea ca să urc pe scenă”

Nu mai este un secret faptul că Andreea Bălan nu se mai are în relații bune cu tatăl ei, Săndel Bălan. Ani de zile, cei doi au fost la cuţite şi nu şi-au vorbit!

Artista a dezvăluit recent care au fost adevăratele motive care au dus la ruptura bruscă de tatăl ei, atunci când aceasta avea doar 18 ani și a decis să urmeze o carieră muzicală solo.

„E adevărat, mă bătea dacă nu voiam să urc pe scenă. Dacă făceam mutre, îmi trăgea câteva palme. Îmi amintesc că am avut odată un accident de maşină, în drum spre un concert, tata a intrat pe contrasens. Am intrat într-un şant, eram plină de sânge de la buză şi, după aia, în două ore, noi eram pe scenă ca şi când nimic nu s-ar fi întâmplat”, a declarat Andreea Bălan la podcastul „Acasă la Măruță”. „La 18 ani am fugit de acasă! Tata îmi cheltuise toţi banii. Când l-am întrebat, nu ştia nici el pe ce. Eu la 18 ani m-am trezit ca nu am nimic, după 1 milion de discuri vândute. Am fugit la Bucureşti, am stat într-o garsonieră şi mi-am luat un Peugeot în rate. L-am iertat abia când am devenit şi eu părinte”, a mai povestit solista.

Reacția lui Săndel Bălan

Săndel Bălan îi dă replica şi spune că totul este doar o minciună, ca să-şi mai promoveze şi ea vreun cântec nou.

„N-am ce să comentez, iar a început să bată apa-n piuţă cu banii. Ea vorbeşte frumos de greşelile ei, dar nu şi despre ale altora. A pierdut mulţi bani şi m-a acuzat că am plecat cu banii. Ele au fost pe val 2 ani, atât au mers în concerte, al 3-lea an s-a spart, a colaborat 6 luni cu Alina Sorescu, n-a mers, s-a întors Antoneasca. Luau 1.000 de dolari, am socotit şi ăştia se împărţeau la doi. 100.000 de dolari am câştigat, adică vreo 70.000 de euro. Bani care au fost investiţi înapoi. Am cumpărat un apartament, două maşini, clipuri făcute, filmări, ăia au fost banii, am mers în concediu, deşi ea a spus că n-a mers nicăieri.

Nu înţeleg de ce şi-a murdărit familia cu declaraţiile ei. N-a spus că Antoneasca s-a tăvălit cu Iustin din Mizil şi de aia trupa s-a scindat, că a semnat contract cu altă casă, că a pozat în Playboy. Toate mizeriile astea nu le-a povestit, i-a făcut imagine frumoasă. Niciodată nu m-am certat cu domnul Antonescu, nu m-a jignit, a fost un exemplu de corectitudine. A spus că noi le întărâtam pe ele, când ele se certau la toate evenimentele şi Antoneasca o jignea că n-are voce şi e dansatoare. De asta s-a rupt trupa”, a declarat Săndel Bălan pentru Click!

ARTICOLE SIMILARE

Nașterea prematură la 34 de săptămâni poate reduce riscul de cancer mamar?

Andreea Damian

Gala premiilor Oscar 2021 va avea loc cu prezență fizică

Andreea Damian

Top 5 povești de dragoste ale vedetelor de Dragobete

Tabu Tabu

Cum arată Cristina Joia după operațiile la nas (FOTO)

Andreea Damian

Șocant! 21 dintre primele 30 cele mai poluate orașe ale lumii se află în aceeași țară

Andreea Damian

Fostul bodyguard al lui Britney Spears va publica poze nud cu aceasta

realitatea

Scrie un comentariu