Home > Lifestyle > Stiri > SOCANT! Angelina Jolie si-a indepartat preventiv ambii sani!!!

SOCANT! Angelina Jolie si-a indepartat preventiv ambii sani!!!

Angelina Jolie a dezvaluit intr-un material scris personal pentru The New York Times ca a fost nevoita sa recurga la o operatie preventiva de dubla mastectomie, inceputa in februarie si terminata in luna aprilie.

Intr-un articol intitulat “Optiunea mea medicala”, publicat in New York Times, actrita americana a scris ca a suferit aceasta operatie deoarece poarta o gena “defectuoasa” care ii creste riscul de cancer ovarian si de san.

Actrita in varsta de 37 de ani a povestit ca mama ei a murit din cauza cancerului la 56 de ani si ca nu a vrut sa-si faca copiii sa se ingrijoreze toata viata in legatura cu aceasta boala.

“Copiii m-au intrebat daca asta mi s-ar putea intampla si mie” a povestit Angelina Jolie.

“Sunt purtatoarea unei gene BRCA1 care imi mareste sansele de a face cancer la san si ovarian” a scris actrita castigatoare a unui premiu Oscar, explicand de ce a luat decizia de a se opera.

Jolie a explicat ca aceasta operatie i-a micsorat cu 87% sansele de a se imbolnavi de cancer: “Pot sa le spun pe copiilor mei ca nu ma vor pierde din cauza cancerului”.

“Imi pot vedea cicatricile mici. Insa, asta e totul, in rest sunt aceeasi persoana, suna ‘mama'” a mai marturisit vedeta care are 6 copii alaturi de actorul Brad Pitt.

Mastectomia este o operatie suferita pentru a indeparta chirurgical unul sau ambii sani, partial sau complet si se face de obicei pentru a trata sau preveni cancerul de san.

Articole asemanatoare
Imaginea insuportabila! ANGELINA JOLIE fara sani! FOTO!

Loading...

Comenteaza acest articol

SOCANT! Angelina Jolie si-a indepartat preventiv ambii sani!!!

by   1 min
0