Home > Lifestyle > ŞOC ÎN FAMILIA REGALĂ! Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, ARESTATĂ în SUA!

ŞOC ÎN FAMILIA REGALĂ! Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, ARESTATĂ în SUA!

UPDATE: Biroul de Presă al Majestăţii Sale Regelui Mihai I este autorizat să transmită următorul comunicat:

“Majestatea Sa Regele Mihai I a luat cunoștință cu profundă tristețe despre evenimentele legate de Principesa Irina a României, fiica sa. Majestatea Sa și întreaga Familie Regală speră că justiția americană și instanțele Statului Oregon vor soluționa în cel mai just și mai rapid mod cu putință acest caz.

Majestatea Sa speră, de asemenea, ca prezumția de nevinovăție să funcționeze, așa cum este legal și moral, de la început și până la sfârșitul acestui nefericit eveniment.”

…Învinuirea care i se aduce principesei Irina, cea de-a treia fiică a regelui Mihai, este aceea a organizării unor lupte de cocoşi, activitate interzisă prin lege în SUA.

Autorităţile i-au arestat joi pe John Wesley Walker (67 de ani), fost adjunct de şerif în ţinutul Coos, pe Irina Walker (60 de ani), cunoscută şi sub numele de Irina Kreuger, şi alte 16 persoane în Oregon şi Washington.

John Wesley Walker şi Irina Walker sunt acuzaţi de organizarea de pariuri ilegale, dar pentru încălcarea legislaţiei privind protecţia animalelor prin organizarea a cel puţin zece lupte ilegale de cocoşi între 1 aprilie 2012 şi 19 mai 2013.

Fiecare dintre capetele de acuzare prevede o pedeapsă maximă de cinci ani de închisoare şi o amendă de 250.000 de dolari. În cazul în care vor fi găsiţi vinovaţi, soţii Walker riscă să-şi piardă şi ferma din Irrigon, în ţinutul Morrow, statul Oregon.

Articole asemanatoare
Heather Locklear din „Melrose Place”, arestată după ce a bătut un polițist
Oana Zavoranu rupe tacerea! Doctorul pe care l-ar fi santajat i-a pus silicoane proaste, made in China
Monica Gabor DEZVĂLUIE CÂND VA VENI IRINA ÎN SUA
LOVITURĂ GREA PENTRU SANDA LADOŞI! Vezi ce s-a intamplat cu sotul ei

Loading...

Comenteaza acest articol

ŞOC ÎN FAMILIA REGALĂ! Principesa Irina, fiica Regelui Mihai, ARESTATĂ în SUA!

by   1 min
0