Home > Lifestyle > ŞOC LA HOLLYWOOD! Actor principal din ‘Fast and Furious’, A MURIT în accident de maşină

ŞOC LA HOLLYWOOD! Actor principal din ‘Fast and Furious’, A MURIT în accident de maşină

Iniţial moartea lui Paul Walker a fost considerată o glumă proastă făcută pe internet dar ulterior, membri ai staff-ului actorului au confirmat decesul starului de 40 de ani.

Potrivit anunţului făcut pe contul de Facebook al actorului din “Fast and Furious”, Paul Walker se afla împreună cu un prieten în maşina acestuia, un Porsche, când şoferul a pierdut controlul autoturismului, care s-a izbit de un pom, iar apoi a fost cuprins de flăcări. Atât actorul, cât şi prietenul său au murit în oribilul accident de maşină, care a avut loc în Los Angeles, SUA.

A luat contact de mic copil cu lumea modei si cu actoria, aparand in diferite show-uri TV, ca Charles in Charge, Diff’rent Strokes si Who’s the Boss. Filmul sau de debut este Monster in the Closet, un horror din 1986. A fost distribuit si in serialul The Young and the Restless. Acesta a fost urmat de roluri in Tammy and the T-Rex, unde juca de asemenea o necunoscuta, Denise Richards. In 1998, dupa ce a jucat in Meet the Deedles, a obtinut un rol secundar in apreciatul Pleasantville, in regia lui Reese Witherspoon. Succesul pe ecran a continuat cu aparitia in filmele She’s All That si Varsity Blues. In 2001, Walker a avut un rol principal in filmul The Fast and the Furious.

Articole asemanatoare
paul walker
„I am Paul Walker”, un film care ne îndeamnă să căutăm adevărata valoare a vieții
paul walker
Fotografie rară cu fiica lui Paul Walker. Primul selfie după 5 ani de la decesul actorului
Paul Walker
Imagini emoționante din documentarul despre viața lui Paul Walker
Momente grele pentru Dana Rogoz! Tatăl ei a murit

Loading...

Comenteaza acest articol

ŞOC LA HOLLYWOOD! Actor principal din ‘Fast and Furious’, A MURIT în accident de maşină

by realitatea   1 min
0