Tabu
Image default
LIFE & LOVE

SOC! O mare vedeta recunoaste, in fine, ca este homosexual!

Ii folositi macar unul dintre produse in fiecare zi si detine una dintre cele mai puternice pozitii in societate. Au existat rumori dar nimeni nu a putut spune niciodata, cu precizie, asta. Acum, in fine, a facut singur snuntul public.

Tim Cook, CEO-ul celebrei companii Apple după moartea vizionarului Steve Jobs, a şocat, astăzi, întreaga lume, după ce a recunoscut într-un material pe care l-a scris în revista Newsweek, că este homosexual şi este mândru de orientarea sa sexuală.

“Am fost mereu deschis cu mulţi oameni atunci când am vorbit despre orientarea mea sexuală. Sunt mulţi colegi de la Apple care ştiu deja că sunt homosexual, şi nu mi se pare că aş fi fost vreodată tratat diferit din acest motiv. Sigur, eu am avut norocul să lucrez la o companie care apreciază creativitatea şi inovaţia şi ştie că aceste calităţi pot apărea numai atunci când accepţi diferenţele oamenilor. Nu toată lumea e însă la fel de norocoasă. Chiar dacă nu am negat niciodată că sunt homosexual, nici nu mi-am anunţat-o public, până acum. Aşa că vreau să clarific acum: sunt mândru să fiu gay şi cred că homosexualitatea mea este unul dintre cele mai frumoase daruri pe care Dumnezeu mi le-a dat”, scrie Tim Cook, în revista Newsweek.

Tim Cook este din 24 august 2011 preşedintele consiliului de adminstraţie al companiei Apple Inc. După o carieră anterioară la alte companii, Cook s-a alăturat firmei Apple în martie 1998
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

ARTICOLE SIMILARE

Ce trebuie să faci dacă ai decis să încerci sodomia

Tabu Tabu

Threesome: Poetica femeilor voluminoase

Realitatea de zi cu zi influenteaza cautarile de pe site-urile porno?

realitatea

Afla cum ar fi bine sa discuti cu copilul tau despre sex

realitatea

Lily Allen lansează o linie de jucării sexuale: „Orgasmele sunt importante, doamnelor”

Andreea Damian

JUDECATOARE din Craiova arestata pentru SANTAJ SEXUAL / Nici macar nu era frumoasa! FOTO

1 comentariu

SOC! O mare vedeta recunoaste, in fine, ca este homosexual! | Femininne 30 October 2014 at 20:09

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu