Tabu
Image default
PEOPLE Slider

Șoc pentru fanii Adelinei Pestrițu! Ce schimbare a făcut vedeta

Toată lumea o știe pe fosta vedetă de televiziune, actual infleuncer, cu părul scurt și brunetă. Însă Adelina Pestrițu i-a șocat pe fanii săi de pe rețelele de socializare atunci când a publicat imagini cu ea foarte sexy însă având un nou look, în care nu o recunoșteai deloc.
“Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung. Am făcut o simulare de schimbare totală de look cu ajutorul perucii din păr natural (…). Vreau părerea voastră în comentarii!”, a scris Adelina pe Instagram, iar reacțiile au venit imadiat in lanț. Inclusiv prietenele din showbiz au sfătuit-o să încerce această schimbare radicală.

adelina-blondaDiana Munteanu, Deea Maxer, Silvia Sîrbu, Ioana Blaj, Mihaela Moise, Sorana au spus un categoric “Da” la schimbarea aceasta, iar solista Amna a scris: “Doamneeee, te implor, lasă-ți părul lung”. Oana Roman a fost în asentiment legat de lungime, însă i-a sugerat că tot brunetă i-ar sta mai bine. Adelina este una dintre cele mai cool vedete de la noi si are peste trei milioane de urmaritori care ii vad postarile pe Facebook și pe Instagram, iar comunitatea online pe care și-a creat-o i-a adus, în 2019, și titlul de “Best Romanian Influencer”.

ARTICOLE SIMILARE

Adela Popescu, mesaj de susținere pentru Gina Pistol

Andreea Damian

Modul și motivele pentru care fundul a devenit o obsesie fitness

realitatea

Alina Eremia a plecat în vacanță. Ce destinație a ales

Tabu Tabu

Scarlett Johansson: paparazzi riscă să provoace încă o moarte ca cea a prințesei Diana

realitatea

Jim Jarmusch, un film nou: e cu zombie și în el joacă doar actori unul și unul

realitatea

La 21 de ani, Kylie Jenner este cea mai tânără miliardară

Andreea Damian

Scrie un comentariu