Tabu
PEOPLE Slider

Șoc pentru fanii Adelinei Pestrițu! Ce schimbare a făcut vedeta

adelina-pestritu

Toată lumea o știe pe fosta vedetă de televiziune, actual infleuncer, cu părul scurt și brunetă. Însă Adelina Pestrițu i-a șocat pe fanii săi de pe rețelele de socializare atunci când a publicat imagini cu ea foarte sexy însă având un nou look, în care nu o recunoșteai deloc.
“Mulți dintre voi îmi spuneți că vreți să revin la păr lung. Am făcut o simulare de schimbare totală de look cu ajutorul perucii din păr natural (…). Vreau părerea voastră în comentarii!”, a scris Adelina pe Instagram, iar reacțiile au venit imadiat in lanț. Inclusiv prietenele din showbiz au sfătuit-o să încerce această schimbare radicală.

adelina-blondaDiana Munteanu, Deea Maxer, Silvia Sîrbu, Ioana Blaj, Mihaela Moise, Sorana au spus un categoric “Da” la schimbarea aceasta, iar solista Amna a scris: “Doamneeee, te implor, lasă-ți părul lung”. Oana Roman a fost în asentiment legat de lungime, însă i-a sugerat că tot brunetă i-ar sta mai bine. Adelina este una dintre cele mai cool vedete de la noi si are peste trei milioane de urmaritori care ii vad postarile pe Facebook și pe Instagram, iar comunitatea online pe care și-a creat-o i-a adus, în 2019, și titlul de “Best Romanian Influencer”.

ARTICOLE SIMILARE

Loredana și Delia colaborează din nou la 20 de ani de când au lucrat prima oară împreună

Tabu Tabu

Fotografie cu Sorin Onisor – Sufletul satului romanesc: Maramures (episodul 1)

realitatea

Criza din Yemen: 85.000 de copii morți din cauza malnutriției

realitatea

Interviu Exclusiv! Randi a pierdut o vacanță exotică în Thailanda din cauza CoVid19

Tabu Tabu

Brad Pitt a dezvăluit numele celor doi actori în fața cărora nu are nicio șansă în lupta pentru roluri

Andreea Damian

Moda verii printre vedete: ghiozdanele Wisdom Backpack

realitatea

Scrie un comentariu