Tabu
Image default
PEOPLE

Șoc în show-bizul românesc! Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei

Încă o veste i-a luat pe mulți prin surprindere este că actrița și cântăreața Anca Țurcașiu a divorțat de soțul ei, Cristian Gheorghiță. Cei doi au mai fost o dată pe prima pagină a ziarelor după ce nașul lor, Cristian Țânțăreanu a declarat că cei doi vor divorța, însă cupul a infirmat acest lucru.

anca turcasiu si sotul ei
anca turcasiu si sotul ei

Dar iată că vedeta a publicat pe pagina sa de socializare următorul mesaj și a scris că nu-și dorește să dea detalii. Ea și soțul ei au divorțat după 22 de ani de căsnicie, având un fiu mare. În plus, anul acesta Anca Țurcașiu a împlinit 50 de ani și arată extraordinar de bine. “Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă

anca-turcasiu-alaturi-de-sotul-si-fiul-sau
anca-turcasiu-alaturi-de-sotul-si-fiul-sau

niciodată! Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită! Sunt aici pe Pământ ca să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi-ați fost alături în această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n-aș fi putut!”, a scris Anca Țurcașiu.

ARTICOLE SIMILARE

Ce actriță refuză să se izoleze la domiciliu în plină pandemie. Explicațiile sale halucinante

Andreea Damian

Bat clopote de nuntă pentru Alexandra Ungureanu

Andreea Damian

Melania Trump le dă replica celor care au ironizat-o

Andreea Damian

Cum arăta actrița Maia Morgestern în tinerețe

Tabu Tabu

Meghan Markle îi poartă ghinion prietenei sale? Serena Williams pierde a treia finală cu ducesa în public

Andreea Damian

Ce părere are Adina Halas despre viața online

Tabu Tabu

Scrie un comentariu