Home > Lifestyle > Soc total! ANTONIA: Tatal copilului lui Alex Velea este Vincenzo Castellano!

Soc total! ANTONIA: Tatal copilului lui Alex Velea este Vincenzo Castellano!

Culmea! Fericirea Antoniei, care a nascut din nou, este umbrita de detalii birocratice. Alex Velea nu poate, oficial, sa-si declare baietelul! In acte, acesta va fi fiul sotului actual al Antoniei, Vincenzo Castellano…

http://bucatarici.ro/bebelusul-asta-poate-sa-fie-oricine-isi-doreste-tatal-sau/

Vestea că Antonia a devenit din nou mamă a ajuns până în Italia, la soţul ei, Vincenzo Castellano, care petrece sărbătorile la Napoli, alături de familia lui. Întreaga poveste nici nu-l bucură, nici nu-l mâhneşte, căci italianul şi cântăreaţa şi-au încheiat definitiv socotelile amoroase.

“Divorţul este aproape gata! Actele, tot! În scurt timp vom fi divorţaţi!”, ne-a mărturisit Vincenzo, care, vrea, nu vrea, îi este tată în acte fiului lui Alex Velea.

Cum peste doar câteva zile, Antonia şi iubitul ei vor merge să declare copilul, bebeluşul va lua automat numele Castellano, întrucât separarea oficială nu s-a produs încă.

Deşi totul ar fi putut părea o strategie de răzbunare a soţului înşelat, care ar fi tărăgănat divorţul pentru a pune piedici în calea iubirii dintre Antonia şi Velea, lucrurile nu stau chiar aşa.

Primul care are o problemă cu faptul că băieţelul celor doi artişti va purta numele de Castellano este chiar Vincenzo.

Nu vrea copilul pe numele lui

“Eu cred, sper, că vor găsi ei o soluţie să dea copilului numele pe care îl vor ei. Un simplu test ADN ar demonstra imediat cum stau lucrurile”, ne-a declarat el.

Însă, totul ţine de birocraţie şi el va fi cel care va putea schimba numele din certificatul de naştere al băieţelului.

Şi chiar dacă povestea lor este demnă de scenariul unei telenovele, în care soţia naşte copilul altuia, Vincenzo nu le poartă ranchiună, semn că apele s-au limpezit, în ciuda războaielor care se poartă în instanţă.

Drept dovadă, italianul nu s-a arătat insensibil la minunea care tocmai s-a produs în viaţa lor. “Să le trăiască!”, le-a urat Antoniei şi lui Velea a doua zi după venirea pe lume a fiului lor.

Antonia rămâne cu dorinţa neîmplinită

Antonia a declarat de curând pentru Libertatea că ar dori să o aibă alături pe Maya, fiica ei de patru ani, şi să-i prezinte frăţiorul imediat după ce acesta se va naşte.

Numai că fetiţa se află împreună cu tatăl ei în Italia, iar acesta nu intenţionează să o aducă în România prea curând. Vincenzo şi tatăl lui, Ciro Castellano, au plecat la Napoli cu doar câteva zile înainte de Crăciun şi vor petrece acolo şi Revelionul. Alături de ei vor fi Maya, dar şi Rosaria, mătuşa ei.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/

Articole asemanatoare
alex velea la sala
Cum și-a câștigat celebritatea solistul Alex Velea
mario fresh si alexia eram
Mario Fresh, gestul care a sensibilizat milioane de fani de pe Internet
antonia si alex velea
Ce mesaj emoţionant i-a scris Antonia partenerului ei Alex Velea
alex-velea
Ipostaza șocantă în care a apărut Alex Velea pe rețelele de socializare

Comenteaza acest articol

Soc total! ANTONIA: Tatal copilului lui Alex Velea este Vincenzo Castellano!

by   2 min
0