Tabu
Image default
LIFESTYLE What's hot

Socant! ANDREEA BALAN: De ce a vrut sa se sinucida!

ANDREEA BALAN a vrut sa recurga la o masura extrema atunci cand a aflat ca fostul ei iubit, KEO, urma s-o ceara de nevasta pe cantareata MISTY. Marius Gavrila, fostul colaborator al Andreei Balan, o face praf pe cantareata. Acesta sustine ca blondina nu are voce si ca a vrut sa se omoare atunci cand Keo intentiona sa ii dea un inel lui Misty, in cadrul unei emisiuni.

Marius Gavrila sustine ca Andreea Balan compenseaza lipsa vocii prin spectacolul de costume si de dans pe care il face pe scena. Barbatul sustine ca are dovezi in tot ceea ce spune si ca se poate confrunta oricand cu oricine in acest sens.“Andreea Balan pentru o perioada nu mai colaboreaza cu noi. Pentru ca Andreea Balan nu a respectat nicio regula din intelegerea noastra, ramane ca Andreea Balan sa ramana acasa pentru ca asa vreau eu. De asta nu e nici pe afise. Am probe pentru tot ce am spus. Am vorbit cu Andreea Balan, astazi. Andreea Balan nu are voce. Am inregistrarile din studiourile in care lucreaza ea. Andreea Balan este o dansatoare foarte buna, face un spectacol foarte bun,
dar nu are voce. Eu nu scot si inlocuiesc niste oameni ca pe niste saci. Keo i-a explicat Andreei ca a gresit si s-a comportat frumos cu ea. Nu ti se pare o rautate ca Andreea Balan mi-a cerut sa-l scot pe Keo din spectacole si a sunat peste tot sa nu mai fie adus in emisiuni? Daca nu-si vede de treaba ei, o sa venim cu totii si o sa spunem adevarul.”
, a declarat Marius Gavrila, in cadrul unei emisiuni TV, conform www.cancan.ro

“Andreea Balan este o facatura pe calculator. E un copil care schimba niste costume si face show. Face asta pentru a completa lipsa vocii. Andreea Balan a fost un artist foarte bine cotat pentru ca a fost bine
manageriata de Keo. In timp ce Alexandra (Misty) este intr-o emisiune celebra, iar Keo voia sa-i dea un inel sa se logodeasca cu ea, eu eram pe un telefon cu ea si spunea sa se taie, sa se omoare, sa innebuneasca, sa se arunce de la balcon daca Keo face asa ceva. Andreea Balan dorea ca astea sa i se intample ei.. Nu poti sa-ti bati joc de oameni! A vorbit luni de zile cu Alexandra. I-a facut capul varza. S-a dus peste ea, a intrat peste ea in casa”
, a mai anuntat Marius Gavrila.

Florin Nedelcu, barbatul care sustine ca este impresarul Andreei Balan, s-a certat in cadrul aceleiasi emisiuni cu Marius Gavrila.“Eu sunt impresarul ei, nu Marius Gavrila. El face un turneu. Este foarte urat sa vorbeasca asa despre un artist cu care a colaborat patru ani de zile. Mi se pare urat si neprofesional. Nu vreau sa ma cobor la acest nivel. De patru ani sunt impresarul ei, oficial”, a declarat Florin Nedelcu. “Oficial, contractul meu cu Andreea Balan il am eu cu Andreea Balan, nu cu Florin Nedelcu. Daca se simte tare, cand are curaj, il astept pe canapea. Am probe pentru tot ce am spus”, a incheiat nervos, Marius Gavrila.

ARTICOLE SIMILARE

Ştiaţi că slăbitul este bun pentru creier?

realitatea

WorldVentures, o companie care le aduce romanilor vacante de vis

realitatea

Apă de ploaie pentru plantele tale

realitatea

Masajul cu pietre jad – terapie asiatica pentru relaxare si drenaj limfatic

De ce este rău să-ți faci patul imediat după ce te trezești

Andreea Damian

DIETA cu PRUNE: Slabesti 3-4 kg pe saptamana!

Scrie un comentariu