Tabu
Image default
LIFESTYLE

SOCANT! Fiica lui Adrian Enache, injunghiata de un paznic! Ce s-a intamplat

Diana ar fi fost atacata cu un briceag de un libanez care lucra la receptia complexului de locuinte.

Potrivit unor surse din Politie, fiica lui Enache a venit acasa in aceasta dimineata, in jurul orei sase, si l-ar fi rugat pe barbat sa o ajute sa schimbe sigurantele din apartament, pentru ca era bezna.

Barbatul a fost cooperant si s-a oferit sa ii dea o mana de ajutor. La scurt timp dupa assta insa, cei au inceput sa se certe. A urmat un schimb dur de replici care s-a terminat foarte urat.

enache 2

Conform wowbiz.ro, portarul, un libanez in varsta de 46 de ani, pe nume Kanan Ali, sustine ca ar fi fost injurat de Diana. El nu a suportat cuvintele grele adresate de tanara, a devenit agresiv si i-a briceagul la gat. A urmat o lupta intre cei doi. Diana a incercat sa scape, libanezul s-a enervat si mai tare si a ranit-o, taind-o de mai multe ori.

Dupa ce si-a dat seama ce a facut, Kanan Ali a luat-o la fuga. Diana si-a sunat disperata tatal si l-a anuntat ca a fost injunghiata. Cantaretul a ajuns imediat acasa la fiica lui, a luat-o si a dus-o la spital

Fiica lui Adrian Enache din prima casatorie a fost internata la o unitate medicala din Capitala. Ranile ei au fost curatate si cusute, iar acum este in afara oricarui pericol. Chiar si asa, ea va ramane sub supravegherea medicilor.

Barbatul este acum la Politie, la audieri. Incredibil este ca dupa ce a atacat-o cu cutitul pe fata, el s-a speriat si s-a ascuns in subsolul blocului.

ARTICOLE SIMILARE

Australia a înregistrat un nou record al celei mai calde zile din toate timpurile

realitatea

Afla in ce locuri isi petrec vedetele vacanta de iarna!

realitatea

FETITA PRAJITA: O femeia arestata dupa ce si-a dus fiica la solar

Ego for Bentley a parcat la The Place

realitatea

Socant! Tatal Loredanei Chivu s-a sinucis!

LOVE STORY – cu cine se iubeste acum MALVINA

Scrie un comentariu