Home > Lifestyle > Socant! O artista romanca batuta pe strada! Foto!

Socant! O artista romanca batuta pe strada! Foto!

Incredibil, dar asemenea incidente inca se mai pot intampla la noi, pe strada! La putin timp dupa ce actrita Gabriela Dorgai a fost violate si ucisa, o alta artista a suferit o agresiune violenta.

Clipe de groaza pentru cantareata ieseana, Florina Dascalescu, a.k.a. Flow Reena. Tanara a fost tâlhărită în urmă cu câteva seri si a ajuns de urgenta la spital.

Ieşeanca a declarat ca a trait clipe de groaza „Trăiesc un coş­mar! Aveţi grijă pe unde mergeţi seara, mergeţi însoţiţi. Miercuri pe la 18:15 mă duceam spre farmacia Sensi Blue din Podu Roş să iau nişte pastile. Când m-am întors pe Aleea Decebal, era beznă totală. Probabil greşeala mea a fost că am ţinut por­tofelul şi pastilele sub braţ, la vedere. Ca orice om, am zis că, na, până la farmacie e ok să iau doar portofelul. Dintr-o data pe alee mi-am pierdut con­ştienţa. Efectiv nu ştiu ce s-a în­tâmplat după, că am căzut la starea de inconştienţă fără să mi se facă rău înainte, fără ameţeli“, îşi începe artista povestea.

Florina Dăscălescu crede că a fost lovită cu pumnul în zona capului şi că, ulterior, a căzut cu capul de asfalt. Cântăreaţa a mai men­ţionat că a fost trezită de persoane necunoscute şi că era plină de sânge. “Eu am crezut că am avut o pierdere de con­ştienţă şi am căzut, însă doctorii şi toată lumea spun că e posibil să fi fost lovită. Asta pentru că nu ai cum să ai două fracturi de mandibulă în partea dreaptă şi julită lângă ureche, plus cercel rupt şi fractură la cap în partea stângă. Îs prea multe şi în locuri diferite, nu ai cum în cădere să te loveşti aşa tare“, a mai spus artista. Atenţie mare dragilor pe unde mergeţi ce faceţi, pentru că se întâmplă atâtea! Abia aştept să mă fac bine şi să revin pe scenă. Mulţumesc din suflet celor care m-au vizitat la spital!“, a mai scris tânăra, potrivit ziaruldeiasi.ro.


Socant! O artista romanca batuta pe strada! Foto!

by   1 min
2