Tabu
lifestyle

SOCANT! O tanara violata de 4 barbati a fost condamnata la moarte

La 13 ani, Kainat Soomro, o tanara din Pakistan, a fost violata de patru barbati. Iar acela a fost doar inceputul cosmarului.

Tanara a avut curajul sa ceara dreptate in justitie si a fost catalogata rapid, de ceilalti locuitori ai orasului, drept “virgina neagra”.
In conditiile in care Pakistanul se bazeaza pe legi speciale, cele mai multe influentate de religie, nu numai ca cei patru violatori au fost achitati, dar totul s-a intors impotriva tinerei.
Conform dailymail.co.uk, locuitorii din Dadu au decis sa o condamne pe tanara la moarte, iar rudele de sex masculin ale tinerei au fost obligate sa o ucida pe Kainat “pentru ca familia si intreg orasul sa scape de rusine”.
Din fericire pentru Kainat, rudele sale i-au acordat sprijinul chiar daca pretul platit a fost unul extrem de scump. Tatal si unul dintre fratii tinerei au fost batuti cu bestialitate, iar un alt frate a disparut pentru trei luni inainte sa fie gasit fara suflare.
Fortata sa paraseasca orasul, familia Soomro a ajuns sa locuiasca la periferia Karachi, cel mai populat oras din Pakistan.
Desi traiesc in conditii cumplite, membrii familiei Soomro au macar satisfactia morala ca intamplarile tragice prin care au trecut au ajuns subiectul unui documentar care anul acesta a facut furori la Sundance Film Festival.

ARTICOLE SIMILARE

Paris Hilton își arată sfârcurile și este deșteaptă

realitatea

Eva Longoria își trimite fanii pe site-uri porno

realitatea

Lindsay Lohan, criză de isterie în public

realitatea

Tara Reid goală în Playboy

realitatea

Prince of Persia/Sands of Time – O compunere scurtă despre praf în ochi

realitatea

MADALINA PAMFILE se expune la dus! FOTO!

Scrie un comentariu