Home > Lifestyle > ŞOCANT! Socrul Marijuanei a MURIT CARBONIZAT după ce maşina sa a sărit în aer

ŞOCANT! Socrul Marijuanei a MURIT CARBONIZAT după ce maşina sa a sărit în aer

Cadavrul carbonizat al unui bărbat a fost găsit în interiorul unei mașini ce a ars pe marginea unui lac între stațiunea Olimp și localitatea 23 August. Polițiștii încearcă să stabilească dacă a fost vorba de un suicid sau crimă, în portbagaj fiind găsite și resturile unor butelii care au explodat în incendiu.

Pompierii au fost alertați prin 112 ieri, la ora 10:40, de către doi pescari care au anunţat că o mașină Mitsubishi Pajero cu numere de Bulgaria arde în flăcări pe malul lacului de la 23 August și că s-au auzit mai multe bubuituri.

După ce au ajuns la fața locului și au lichidat incendiul, pompierii au găsit pe scaunul șoferului care era lăsat pe spate, cadavrul carbonizat al unui bărbat, iar în portbagaj patru butelii de gaz casnice, explodate și cu robineții deschiși.

Conform libertatea.ro, din primele cercetări la fața locului victima pare să fie proprietarul Clubului 23 Cherhana şi totodată socrul cântăreţei Marijuana. Apropiații acestuia spun că în ultima vreme se afundase în datorii, împrumutând bani atât de la bănci cât și de la cămătari, iar pe angajați nu îi plătea niciodată la timp. Mașina în care a ars fusese cumpărat

Articole asemanatoare
Fiica de opt luni a Danei Marijuana, operata la cap! Vezi motivul

Loading...

Comenteaza acest articol

ŞOCANT! Socrul Marijuanei a MURIT CARBONIZAT după ce maşina sa a sărit în aer

by   1 min
0