Tabu
FASHIONPEOPLESlider

Sofia Vergara lansează lenjerie modelatoare pentru plinuțe

Sofia Vergara vrea ca fiecare femeie să arate și să se simtă bine când se îmbracă. Și acum actrița oferă soluția perfectă doamnelor care au câțiva colăcei pe talie cu noua sa colecție de lenjerie modelatoare Comfort Shape.

Noua linie de lenjerie face parte din EBY (Empowered By You), un brand de succes creat de vedeta din „Modern Family” în urmă cu câțiva ani, în parteneriat cu Renata Black. Îmbrăcămintea modelatoarea va transforma corpul oricărei femei, fără să-l distorsioneze sau să-l sufoce.

Împreună cu partenera sa de afaceri, Sofia Vergara a testat timp de 9 luni treizeci de versiuni diferite ale lenjeriei intime modelatoare. Actrița în vârstă de 46 de ani se declară mai mult decât mulțumită de rezultatul muncii ei: „Sunt confortabile, dar sculptează perfect silueta, mascând imperfecțiunile, oferind sprijinul necesar femeilor dinamice”.

Colecția Comfort Shape conține piese vestimentare pentru toate gusturile, în toate mărimile, de la XS la XL sau 4XL. Doritoarele pot alege între două opțiuni, body modelator sau chilotul modelator cu talie înaltă. Ambele variante costă 32 de dolari și sunt disponibile doar în culori nude.

Lansând această colecție, Sofia Vergara vrea să ajute femeile aflate în dificultate. 10% din vânzări vor fi redirecționați către Fundația Seven Bar, o organizație nonprofit care ajută femeile să iasă din sărăcie și să-și deschidă propriile afaceri.

„Când am găsit-o pe Renata și compania, a fost perfect, deoarece nu era vorba doar de făcut bani, ci și să fiu parte dintr-o cauză frumoasă”, a declarat Sofia pentru revista People.

 

 

ARTICOLE SIMILARE

Campanie de sustinere a lui John Galliano. Moda nu se suspenda!

realitatea

Se pregătește un nou film despre trupa Spice Girls. Și va fi animat!

Andreea Damian

Denis Ștefan, aniversare specială în familie

Tabu Tabu

6 semne care arată că nu mâncați destule proteine

Ciocîrlan

Enrique Iglesias a vorbit pentru prima oară în public despre gemenii săi

Andreea Damian

Wong Kar-wai anunță că lucrează la continuarea filmului clasic In The Mood for Love

Dora Constantinovici

2 comentarii

Scrie un comentariu