Tabu
Image default
lifestyle

Solange Knowles…o nunta atipica!

Who run the world?! Solange Knowles does it, of course. Sora mai mica a lui Beyonce s-a maritat duminica trecuta cu Alan Ferguson, nunta lor fiind una…atipica! Daca nuntile hippie se pregateau sa devina un trend, de acum incolo, nici nu se mai pune problema!

Nu au venit intr-un Rolls Royce, ci pe biciclete vintage. Invitatii, in numar restrans( in jur de 100 de persoane ), au fost imbracati in alb. Au dansat pe strada, imaginile fiind demne de o campanie “street meets couture”. Si nu, Beyonce nu a fost in centrul atentiei. In timp ce Jay-Z avea grija de fiica lor, Blue Ivy, Beyonce a fost doar sora viitoarei mirese, oferindu-i suport si sprijin moral, distrandu-se alaturi de familia ei. Un alt obicei traditional pe care Solange l-a incalcat a fost acela de a nu-si vedea sotul inainte de ceremonie. Ah, si nici nu a purtat rochie. In loc de voal si o creatie haute-couture, Solange a aparut intr-un jumpsuit de culoarea crem, asortat cu o capa, ambele semnate de Stephan Rolland, fiind o aparitie eleganta si modesta.

Cat despre meniu, papilele gustative ale invitatilor au fost incantate cu creveti, budinca de paine cu lapte si pineapple foster pe post de desert.

Clar aceasta nunta va ramane in mintea si pe buzele tuturor, noua doamna Ferguson fiind un model demn de urmat. O nunta care a celebrat uniunea celor doi indragostiti, si nu s-a axat pe ce vedete vor fi prezente, sau pe aranjamente extravagante.

ARTICOLE SIMILARE

Cum şi-au botezat bărbaţii de la Hollywood organele genitale

realitatea

ALEX VELEA avea acordul sotiei pentru a se vedea cu ANTONIA

ROXANA IONESCU s-a maritat in secret? Cine e noul sot!

Cotele agentiilor de pariuri – OSCAR 2013: castiga “Argo”?!?

ANTONIA – rasfat la piscina fara Alex Velea! FOTO!

Ultimul interviu al lui ADRIAN NASTASE inainte de a se impusca

1 comentariu

Solange Knowles…o nunta atipica! | Femininne 21 November 2014 at 0:08

[…] Citeste mai departe […]

Răspunde

Scrie un comentariu