Home > Fără categorie > Fosta solista HI-Q rupe tăcerea. A fost UMILITĂ de băieţii din trupă

Fosta solista HI-Q rupe tăcerea. A fost UMILITĂ de băieţii din trupă

O fostă componentă a trupei HI-Q – Georgiana, solista dinainte de revenirea Danei Nălbaru în trupă – a spus că perioada petrecută alături de trupă a fost “cea mai neagră” din întreaga ei carieră.
Fata a povestit că băieţii – Mihai Sturzu şi Florin Grozea – îşi băteau joc de ea şi că a fost pusă în postura de “asistentă”, întrucât nu era lăsată să facă nimic din ce dorea, deşi fusese angajată ca voce principală în trupă.

“Nu este un război, nu am nimic cu băieţii, nici ei cu mine. Colaborarea cu HI-Q a fost o perioada neagră, cea mai urâtă perioadă din viaţa mea. A fost un casting şi am zis că ăsta e momentul meu, acolo erau speranţele mele. Ei ca oameni sunt extraordinari, au fost momente care nu ar fi trebuit să fie aşa. După un concert am mers la o benzinărie, în Braşov, la 3 dimineaţa, eram îmbrăcată sumar şi m-au lăsat acolo. Am început să plâng şi am plâns până la Bucureşti. A doua zi şi-a cerut unul dintre băieţi scuze pentru că m-au lăsat în benzinărie, dar nu pe faţă, mai pisicit, ca să iasă cu basma curată. Când a revenit Dana Nălbaru în trupă am fost retrogradată. Era frumos dacă mă anunţă şi pe mine cineva…” a spus Georgiana la WOWbiz.


Loading...

Comenteaza acest articol

Fosta solista HI-Q rupe tăcerea. A fost UMILITĂ de băieţii din trupă

by   1 min
2