Home > Lifestyle > Somn ușor

Mulți oameni aleg să doarmă în așternuturi din bumbac pentru că, după părerea lor, această țesătură naturală este cea mai potrivită pentru un somn liniștit. Dar se pare că pentru a dormi cu adevărat bine, așternuturile ideale sunt cele din mătase. În momentul în care corpul intră în contact cu așternutul, nivelul hemoglobinei din sânge crește, iar ca rezultat celulele organismului se oxigenează mai repede și imunitatea crește.

În Antichitate, chinezii și japonezii credeau că mătasea are un efect benefic asupra corpului omenesc. Totuși, abia de curând cercetătorii din Beijing au început o serie de experimente care să confirme sau să infirme aceste ipoteze. Åži au confirmat lucruri deja știute, prin urmare, oamenii de știință recomandă tuturor să doarmă în așternuturi din mătase.

În afara celor spuse mai sus, ei cred că mătasea are influență și asupra creierului, stimulând percepția sunetelor și a culorilor. Ah, am uitat să spun că tot cercetătorii chinezi au ajuns la concluzia că fețele de pernă din bumbac favorizează apariția ridurilor, spre deosebire de cele din mătase care ajută la hidratare.

Articole asemanatoare
Foarte bogată în grăsimi, extrem de populară și totuși, care e problema cu dieta keto
Sleep Texting: Este posibil să trimiteți mesaje text în timp ce dormiți? Da, cu siguranță
câine
Încă un motiv să lași câinele să doarmă cu tine în pat, și nu pisica sau iubitul
știri medicale
Știrile medicale false ne afectează serios sănătatea

Loading...

Comenteaza acest articol

Somn ușor

by realitatea   1 min
0