Tabu
Image default
lifestyle

Sonia Trifan. O Patricie, cu multe talente

Într-o după-amiază pentru mine, cred că dimineață, pentru ea, am sunat-o. Åži a fost de acord… să-i trimit pe e-mail întrebările. M-am codit ca un școlar, am spus: da. Într-un sfert de oră, m-a sunat Patricia: „Sonia nu prea știe să umble cu computerul, iar tu vrei ceva drăguț, nu? Trimite-mi mie.“ Vroiam ceva drăguț, așa că după ce am cercetat site-uri, apariții, păreri pe net, am ales să vorbesc cu Sonia despre pictură. Într-o autobiografie scria că a pictat și că pictează. Iată o parte din întrebările despre ce-i plăcea cel mai mult, nu? Despre plăcerea sa:
„Îți place pictura. Pictezi. Cum te vezi într-un autoportret, desenată-pictată, în ce culori, cu ce lumini pe față, nud eventual?
Ce părere ai despre Gioconda? E frumoasă-urâtă?
De ce femeia a fost sute de ani model pentru marile picturi ale lumii?
Cum le vezi pictate pe o Gina Pistol, pe Monica Columbeanu, pe Elena Udrea, pe Sexy Brăileanca, pe Elena Băsescu?“ Åži așa mai departe. Am atins și Monte Carlo și viața sa publică. Așteptam într-o sâmbătă răspunsurile. Åži le-am așteptat iar luni, miercuri. Nici Patricia nici Sonia nu erau de găsit pe telefon. Nici un ego, nici un alter-ego. Disperat, miercuri o sun pe Sonia iar. Inocentă: „A, da, așa e, am plecat la Londra.“ Apoi, agresivă, rea: „dar, dragă, nu m-am regăsit în întrebările tale, nu puteam să răspund.“ Am tăcut în fața unui asemenea moment identitar și am întrebat-o dacă-mi poate oferi o a doua șansă. Åži iată a doua mea șansă. Am lăsat răspunsurile fără întrebări. Se deduce ușor ce-am întrebat:

1. Talentul este la origine gratuit, un fel de nemeritată predestinare, într-un cuvânt, un har, independent de voința și obișnuitele treburi din viață. Mă descurc f bine în toate cele 3 domenii pentru că tot ceea ce fac e din plăcere și pasiune.
2. Pentru tot ceea ce am realizat până în prezent, am depus un volum f mare de muncă. Începând de la vârsta de 18 ani, pornind ca model cu una dintre cele mai mari și recunoscute agenții din lume (Elite), prin intermediul căreia am pășit pe podiumuri din Europa și Africa. Pe parcurs, mi-am dezvoltat gustul pentru moda și arta vestimentației urmărind și studiind în mod constant edițiile unor reviste și cărți de specialitate. Pentru a mă perfecționa, chiar îmi doresc să-mi definitivez cunoștințele în Italia, în cadrul cursurilor organizate de Casa de modă Armani. Până în prezent, visul din acest domeniu, respectiv de a avea propriul atelier de creație, mi l-am îndeplinit. În ceea ce privește cariera de cântăreață, totul a început ca un hobby din dragoste pentru muzică. Încă din perioada în care am activat în trupa Vogg, am luat în mod constant lecții de canto cu un profesor de specialitate continuând până în prezent. Pregătesc al doilea album solo, piesele acestuia fiind lucrate în studio de aproape un an de zile, ocazie cu care am colaborat cu instrumentiști de o reală valoare.
3. Provocarea constă într-o perfecționare continuă pentru a atinge țelul propus.
4. Nu cunosc starea de plictiseală.
5. Dacă ești bun în ceea ce faci, banii vin de la sine.
6. Profesia este cumulul de activități pe care le întreprindem în mod constant într-un anumit domeniu. Pentru a reuși într-o profesie necesită o mare încredere în forțele proprii. Tocmai de aceea, oameni aproape lipsiți de talent, dar care cred în ei, ajung deseori mult mai departe decât unii care au talent, dar nu încredere.
7. În funcție de ideile și tema colecției, aflate în lucru. De exemplu, am creații care sunt rodul adaptării modei anilor 50, la trendul actual.
8. Absolut. Până la urmă, munca îl înnobilează pe om.
9. Încă din adolescență mi-a plăcut poezia, având chiar câteva încercări, apreciate în special de prietenele mele care le „împrumutau“ pentru a le dedica persoanelor dragi. În prezent, admir opera scriitorul persan Rumi, din sec. XIII e.n., care mă inspiră inclusiv și în muzica pe care o creez. În concluzie, mi-ar plăcea să am timpul necesar să explorez și acest domeniu.
10. Consider că este o opțiune la dipoziția oricărei femei care dorește să-și îmbunătățească aspectul fizic.
11. Depinde de cupa pe care o are la sutien. Dacă are cupa D, în niciun caz.
12. Sexul este arta de a controla lipsa de control.
13. Atent.
14. Sunt menite să-ți deschidă orizontul. Sunt un mare fan al călătoriilor. Planeta Pământ este absolut superbă și merită să fie explorată și descoperită. Fiecare colț al planetei noastre e absolut divin.
15. Corectitudinea și seriozitatea oamenilor. M-au impresionat și femeile de peste 50 de ani care nu-și trădează vârsta și arată impecabil.
16. Am vizitat țări de pe 3 continente, datorită contractelor de model onorate, dar și călătorind în vacanțe.
17. Viața este cel mai frumos cadou pe care Divinitatea l-a făcut umanității.
18. Nu îmi este frică de absolut nimic. Am încredere în mine, viitorul și destinul meu.

Drăguț, nu?

Eugen Istodor

ARTICOLE SIMILARE

CABRAL nu i-a luat nimic sotiei de ZIUA ei! CE a facut ANDREEA!

Charlize Theron: Nu vreau să fac parte dintr-o majoritate sexuală elitistă

realitatea

Angelina Jolie nu are prietene

realitatea

Artista, contele Rozalb și personajele lui Antonioni la muzeu

realitatea

Wonder Garage Sale, Popa Nan 82

realitatea

Mihaela Rădulescu se retrage din tv

realitatea

Scrie un comentariu