Home > Slider > Sophie Turner, probleme serioase de sănătate din cauza dietei extreme

Sophie Turner, probleme serioase de sănătate din cauza dietei extreme

Sophie Turner

Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei din Game of Thrones, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru The Sunday Times că dieta extremă pe care a ținut-o în adolescență i-a afectat serios sănătatea. Actrița, în vârstă de 23 de ani, susține că apariția în serial la o vârstă fragedă – avea doar 14 ani la debutul producției – a avut un impact major asupra imaginii proprii. Acest lucru a determinat-o să-și numere caloriile pe care le consuma, ceea ce a dus la unele probleme de sănătate.

Nu numai că a suferit de depresie din cauza criticilor primite pentru rolul Sansei Stark din Game of Thrones și că a vrut să se sinucidă la 17 ani. Sophie recunoaște că nu a avut menstruație timp de un an, o parte din vină având-o și producătorii care au obligat-o să urmeze să slăbească. Atunci a decis că trebuie să meargă la terapie și, după o perioadă, a început să se simtă mai bine.

În cele din urmă, Sophie s-a recuperat – și acum, are multă încredere în soțul său, cântărețul Joe Jonas, pentru că a ajutat-o ​​să treacă peste asta. Cei doi s-au căsătorit recent, în secret, la Las Vegas.

Sophie Turner , alături de soțul ei, Joe Jonas

„Cred că mi-a salvat viața într-un fel”, spune Sophie.Ea susține că a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional atunci când l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, dar iubirea și sprijinul acestuia au ajutat-o să-și accepte corpul și să renunțe la dieta extremă. Nu-și mai numără caloriile pe care le consumă, și-a revenit și psihic și fizic iar asta se vede pe chipul ei. Totul datorită terapiei și susținerii din partea persoanelor dragi!

Articole asemanatoare
Sophie Turner
Sophie Turner din Game of Throne a mai făcut o nuntă și a purtat o rochie impresionantă de mireasă
boy george
Sophie Turner, în rolul lui Boy George, în lungmetrajul bazat pe viaţa lui
pijamale
Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii
Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

Sophie Turner, probleme serioase de sănătate din cauza dietei extreme

by Andreea Damian   1 min
1