Tabu
PEOPLESlider

Sophie Turner, probleme serioase de sănătate din cauza dietei extreme

Sophie Turner, cunoscută pentru rolul Sansei din Game of Thrones, a dezvăluit într-un interviu acordat pentru The Sunday Times că dieta extremă pe care a ținut-o în adolescență i-a afectat serios sănătatea. Actrița, în vârstă de 23 de ani, susține că apariția în serial la o vârstă fragedă – avea doar 14 ani la debutul producției – a avut un impact major asupra imaginii proprii. Acest lucru a determinat-o să-și numere caloriile pe care le consuma, ceea ce a dus la unele probleme de sănătate.

Nu numai că a suferit de depresie din cauza criticilor primite pentru rolul Sansei Stark din Game of Thrones și că a vrut să se sinucidă la 17 ani. Sophie recunoaște că nu a avut menstruație timp de un an, o parte din vină având-o și producătorii care au obligat-o să urmeze să slăbească. Atunci a decis că trebuie să meargă la terapie și, după o perioadă, a început să se simtă mai bine.

În cele din urmă, Sophie s-a recuperat – și acum, are multă încredere în soțul său, cântărețul Joe Jonas, pentru că a ajutat-o ​​să treacă peste asta. Cei doi s-au căsătorit recent, în secret, la Las Vegas.

Sophie Turner , alături de soțul ei, Joe Jonas

„Cred că mi-a salvat viața într-un fel”, spune Sophie.Ea susține că a trecut printr-o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional atunci când l-a cunoscut pe partenerul ei de viață, dar iubirea și sprijinul acestuia au ajutat-o să-și accepte corpul și să renunțe la dieta extremă. Nu-și mai numără caloriile pe care le consumă, și-a revenit și psihic și fizic iar asta se vede pe chipul ei. Totul datorită terapiei și susținerii din partea persoanelor dragi!

ARTICOLE SIMILARE

Filmul pentru copii Abominable stârnește o furtună geopolitică

Andreea Damian

Meghan Markle, jignită de Trump. Ducesa refuză să participe la vizita oficială a acestuia la Londra

Andreea Damian

Prințul Harry și Meghan și-au început oficial viața non-regală. Cele 6 privilegii pe care le-au pierdut

Andreea Damian

Frumusețea minimalistă – cum să înțelegem și să adoptăm această nouă tendință

Andreea Damian

Ce motive de fericire are Andreea Mantea

Tabu Tabu

Împăcarea momentului! Ce spune Andreea Antonescu despre tatăl fetiței sale

Andreea Damian

1 comentariu

Scrie un comentariu