Home > Agenda > Sophie Turner, în rolul lui Boy George, în lungmetrajul bazat pe viaţa lui

Sophie Turner, în rolul lui Boy George, în lungmetrajul bazat pe viaţa lui

boy george

Un film bazat pe viața lui Boy George se află în pregătire la MGM. Starul și-a informat fanii prin intermediul rețelelor de socializare că ar dori să-i propună lui Sophie Turner să-l joace în lungmetrajul despre el.

Actrița s-a arătat mai mult decât încântată să-l interpeteze pe liderul trupei Culture Club, potrivit Vanity Fair. Sophie are deja experiență după rolurile din serialul de succes „Game of Thrones” și filmul „X-Men: Dark Phoenix”. Deși e femeie, aceasta va accepta rolul principal în filmul despre Boy George, dacă i se va oferi.

„Au fost câteva sugestii interesante”, a spus artistul în vârstă de 58 de ani, când a fost întrebat cine ar putea să-l joace. „Una dintre cele mai interesante sugestii a fost Sophie Turner. [Oamenii vor spune] nu te poate intepretat o femeie. Dar când aveam 17 ani, mi-ar fi plăcut să fiu ea”, a declarat Boy George. De altfel, asemănările dintre cei doi sunt uimitoare.

Lungmetrajul va spune povestea lui Boy George, de la anii petrecuţi într-o familie irlandeză din clasa muncitorească până la lansarea şi cunoaşterea celebrităţii ca lider androgin al trupei Culture Club. Filmul va fi scris şi regizat de Sacha Gervasi. Producători vor fi Kevin King Templeton şi Paul Kemsley, iar Boy George şi Jessica de Rothschild, producători executivi.

Boy George, al cărui nume real este George O’Dowd, a devenit celebru în anii ’80 datorită înfăţişării sale androgine. Cântăreţul este de mult timp un apărător al drepturilor homosexualilor. În anii ’80, pe când se afla pe culmile gloriei, Boy George reprezenta una dintre cel mai uşor de recunoscut figuri din industria muzicală internaţională. Însă, după ce cariera talentatului DJ britanic a intrat într-un con de umbră, acesta s-a luptat cu dependenţa de droguri şi numele lui a apărut în presă doar ca urmare a problemelor pe care le-a avut cu justiţia.

Boy George a părăsit trupa Culture Club în 1987, pentru o scurtă carieră solo, înainte de a deveni un DJ de succes în cluburile londoneze şi de a-şi lansa propria linie de articole vestimentare, B-Rude.

Articole asemanatoare
Sophie Turner
Sophie Turner din Game of Throne a mai făcut o nuntă și a purtat o rochie impresionantă de mireasă
pijamale
Pijamale în avion: ținuta perfectă pentru călătorii
Sophie Turner
Sophie Turner, probleme serioase de sănătate din cauza dietei extreme
Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

Sophie Turner, în rolul lui Boy George, în lungmetrajul bazat pe viaţa lui

by Andreea Damian   1 min
2