Tabu
Image default
PEOPLEPsihologieSlider

Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

“Obișnuiam să primesc multe comentarii despre pielea mea și despre greutatea mea și despre cum nu eram o actriță bună” – a spus Turner (în serial Sansa).

Sophie Turner este încă o actriță care dovedește faptul că oamenii puternici și de succes se luptă și cu depresia. În timpul unei apariții într-un podcast – Phil in the Blanks – actrița din rolul Sansa Stark a vorbit deschis despre problemele sale cu depresia în urma comentariilor răutăcioase ale fanilor serialului Game of Thrones.

Turner a spus că ea nu a suferit niciodată de depresie în perioada copilăriei. Depresia s-a manifestat doar după ce a împlinit 17 ani – la aproape patru ani după ce a apărut pentru prima dată în serialul fantasy.

“Cea mai mare provocare pe care am avut-o și cu care m-am luptat o lungă perioadă de timp a fost depresia mea”, a spus ea. “Am început să sufăr de depresie încă de acum cinci sau șase ani, iar cea mai mare provocare pentru mine era să pot să mă ridic din pat, să ies din casă și să învăț să mă iubesc. M-am gândit la sinucidere mult timp în trecut”, a continuat ea. “Nu știu de ce, poate că era doar o fascinație ciudată pe care o aveam, dar da, m-am gândit la asta, însă nu cred că aș fi trecut vreodată la fapte”.

Ea a continuat să spună că depresia “a lovit-o” cel mai rău atunci când citea comentariile jignitoare din rețelele sociale despre greutatea ei și abilitățile de actorie. La acea vreme, majoritatea prietenilor ei erau la universitate, așa că era singură și izolată. Turner a spus că în prezent este mult mai bine, datorită terapiei și tratamentului. Ea a i-a mulțumit și logodnicul ei, Joe Jonas, care a ajutat-o să învețe din nou să iubească și să se iubească. “Când cineva îți spune că te iubește în fiecare zi, te face să te gândești cu adevărat la ce sau cine ești și cred că te face să te iubești puțin mai mult, deci, da, acum mă iubesc”.

Celebritățile nu prea au obiceiul să vorbească deschis despre bătăliile lor depresia iar cineva atât de influent ca Turner îi poate încuraja și pe alții să caute ajutor. De altfel Turner a spus că speră că onestitatea ei va salva vieți. “Asta aș dori, asta sper, ca oamenii să nu se simtă atât de singuri și să se simtă încurajați să vorbească cu cineva despre depresiile lor”.

ARTICOLE SIMILARE

Secretul intimității dintre parteneri: cum să ai parte de sex fantastic după zeci de ani împreună

realitatea

Grand Palais Paris ⎪ Expoziția de fotografie „Negru și Alb”

Ciocîrlan

Câte căni de cafea este sănătos să bem în fiecare zi

Andreea Damian

Divorț răsunător în România! Un cunoscut actor și-a părăsit soția înainte de Crăciun, după 20 de ani de căsnicie

Andreea Damian

Irina Rimes, dezvăluiri despre bărbatul din viața ei

Tabu Tabu

Andreea Esca, sărbătoare specială în familie

Tabu Tabu

Scrie un comentariu