Tabu
Image default
PEOPLE Psihologie Slider

Sophie Turner spune că s-a luptat cu o depresie severă în timpul filmărilor pentru Game of Thrones

“Obișnuiam să primesc multe comentarii despre pielea mea și despre greutatea mea și despre cum nu eram o actriță bună” – a spus Turner (în serial Sansa).

Sophie Turner este încă o actriță care dovedește faptul că oamenii puternici și de succes se luptă și cu depresia. În timpul unei apariții într-un podcast – Phil in the Blanks – actrița din rolul Sansa Stark a vorbit deschis despre problemele sale cu depresia în urma comentariilor răutăcioase ale fanilor serialului Game of Thrones.

Turner a spus că ea nu a suferit niciodată de depresie în perioada copilăriei. Depresia s-a manifestat doar după ce a împlinit 17 ani – la aproape patru ani după ce a apărut pentru prima dată în serialul fantasy.

“Cea mai mare provocare pe care am avut-o și cu care m-am luptat o lungă perioadă de timp a fost depresia mea”, a spus ea. “Am început să sufăr de depresie încă de acum cinci sau șase ani, iar cea mai mare provocare pentru mine era să pot să mă ridic din pat, să ies din casă și să învăț să mă iubesc. M-am gândit la sinucidere mult timp în trecut”, a continuat ea. “Nu știu de ce, poate că era doar o fascinație ciudată pe care o aveam, dar da, m-am gândit la asta, însă nu cred că aș fi trecut vreodată la fapte”.

Ea a continuat să spună că depresia “a lovit-o” cel mai rău atunci când citea comentariile jignitoare din rețelele sociale despre greutatea ei și abilitățile de actorie. La acea vreme, majoritatea prietenilor ei erau la universitate, așa că era singură și izolată. Turner a spus că în prezent este mult mai bine, datorită terapiei și tratamentului. Ea a i-a mulțumit și logodnicul ei, Joe Jonas, care a ajutat-o să învețe din nou să iubească și să se iubească. “Când cineva îți spune că te iubește în fiecare zi, te face să te gândești cu adevărat la ce sau cine ești și cred că te face să te iubești puțin mai mult, deci, da, acum mă iubesc”.

Celebritățile nu prea au obiceiul să vorbească deschis despre bătăliile lor depresia iar cineva atât de influent ca Turner îi poate încuraja și pe alții să caute ajutor. De altfel Turner a spus că speră că onestitatea ei va salva vieți. “Asta aș dori, asta sper, ca oamenii să nu se simtă atât de singuri și să se simtă încurajați să vorbească cu cineva despre depresiile lor”.

ARTICOLE SIMILARE

Cel mai bun soţ din zodiac

Andreea Damian

N-ai să crezi ce colecție impresionantă are Ilinca Vandici

Tabu Tabu

Jacheta din denim sau cum sa-ti scoti orice tinuta in evidenta

realitatea

Phoebe Dynevor din „Bridgerton” s-a despărțit de Pete Davidson

Andreea Damian

De ce oamenii se întorc la partenerii care îi rănesc? Explicația specialiștilor

Tabu Tabu

Astronautele Nasa sunt pregătite pentru prima ieșire a unei echipe exclusiv feminină

realitatea

Scrie un comentariu