Home > Lifestyle > Sora cea mare a Monicai Gabor a sunat dupa mama ei la morga! Raspunsul a facut-o sa lesine

Sora cea mare a Monicai Gabor a sunat dupa mama ei la morga! Raspunsul a facut-o sa lesine

Alina Gabor, fata cea mare a Veronicai Bulai, a avut o zi de cosmar. Dupa ce a aflat de la posturile tv de moartea mamei sale, tanara s-a grabit sa sune peste tot, incercand sa obtina o confirmare a vestii cutremuratoare.

Innebunita de vestea ca mama sa si-a gasit moartea intr-un accident infiorator, Alina Gabor a telefonat la morga din Targu Jiu, asa cum i se recomandase de la Salvare. Dupa ce i s-a confirmat ca trupul mamei sale fusese adus acolo, Alina a intrebat daca poate veni sa-l ridice, conform wowbiz.ro.

“Nu veniti, doamna, acum ca bateti drumul degeaba. Abia l-am bagat la frigider, nu are cine sa-i faca autopsia, abia maine ne vom ocupa de asta”, a fost raspunsul primit de la angajatii institutiei care desi incercau astfel sa fie de ajutor nu si-au dat seama ca in starea emotionala in care se afla biata tanara cuvintele lor puteau provoca o durere imensa.

La un pas de lesin, Alina a mai avut puterea sa incheie conversatia telefonica, izbucnind apoi in lacrimi.

Mama surorilor Gabor a decedat joi dupa ce o stanca din zona Valea Oltetului s-a desprins si a lovit-o in zona capului. Potrivit echipajului de prim ajutor sosit la scurt timp la fata locului, Veronica Bulai a decedat pe loc.


Loading...

1 Response

  1. Iacob Adelina

    Specific romanesc, oamenii astia, angajatii de la morga, nu au sentimente traiesc degeaba, o sun din propie experienta !

Comenteaza acest articol

Sora cea mare a Monicai Gabor a sunat dupa mama ei la morga! Raspunsul a facut-o sa lesine

by   1 min
1