Tabu
lifestyle

Sora Danielei Crudu lucreaza la o fabrica de confectii! NUMARA NASTURI

Daca Cruduta a decis sa fie somera, odata cu renuntarea la postul de asistenta, sora ei, Ana Maria, nu sta degeaba: s-a angajat la o fabrica de confectii.

Potrivit wowbiz.ro, Daniela Crudu are o relatie speciala cu Bianca Dragusanu! Din acest motiv, bruneta i-a putut cere prietenei sale o mare favoare. Si anume, sa o angajeze la fabrica de confectii la care Bianca are actiuni pe Ana Maria, sora ei, care nu avea loc de munca si nici bani pentru a se intretine.

Ana Maria a fost repartizata imediat la sectia de design, unde ar fi trebuit sa contribuie la noua linie vestimentara, de primavara-vara. Insa, pana se pune la punct cu tainele designului vestimentar, Ana Maria are ca sarcina sa numere nasturii si accesoriile necesare unor rochite, sacouri, bluze sau pantaloni casual.

ARTICOLE SIMILARE

Vanity Fair de septembrie, dublă copertă Fawcett-Jackson

realitatea

DIVORT, nu e banc: ANDREEA MARIN fara BANICA!

Uite-o pe Teo Trandafir cu o andrea infipta in brat!

Percepții

realitatea

Obama a pus mana pe chilotii lui Katy Perry!

Sylvester Stallone își tratează durerile prin metode Ayurveda

realitatea

1 comentariu

ciuperca 5 February 2013 at 15:58

Cum Sa Castigi 9000 lei Lunar Cultivand Ciuperci intr-un spatiu de numai 80 mp? Iata cum AFACEREA TA cu CIUPERCI devine profitabila in doar 60 de zile si iti aduce la o mirco ferma de 80 mp peste 23000 EURO pe an . Detalii pe http://www.cultivareaciupercilor.ro

Răspunde

Scrie un comentariu