Home > Lifestyle > culinar tabu > Sora Juliei Roberts a murit la 37 de ani! Vezi motivul

Sora Juliei Roberts a murit la 37 de ani! Vezi motivul

Sora Juliei Roberts, Nancy Motes, a murit duminica in Los Angeles.

Luni, familia a confirmat informatia pentru revista People, precizand ca motivul decesului pare sa fie o supradoza.

“Cu adanca durere familia confirma ca Nancy Motes a fost gasita moarta in Los Angeles, duminica. Aparent, cauza decesului este o supradoza de medicamente”, se precizeaza intr-un comunicat al familiei transmis revistei People.

In acelasi comunicat se spune ca medicul legist nu s-a pronuntat cu privire la cauza decesului.

Nancy era o actrita aspiranta, in varsta de 37 de ani, care a lucrat ca asistent de productie in show-uri TV. In luna august, ea s-a plans ca a crescut in umbra surorii sale. Sora mai mica a Juliei a mai spus atunci ca era cunoscuta ca “sora mai mica si mai grasa”, adaugand ca “Pretty Woman” o tachina mereu din cauza greutatii sale. Din acest motiv, Nancy a facut o operatie de bypass gastric.

Intr-un interviu emotionant acordat cotidianului “Sun”, Nancy a dezvaluit ca “Frumusica” obisnuia sa o ia peste picior pentru ca era grasa. “Cand cresti intr-o familie cu oameni exceptionali de frumosi, te simti intimidat”, a dezvaluit Nancy, facand aluzie la sora ei, Julia, si fratele lor, Eric.

“Toata viata m-am simtit judecata din pricina greutatii mele”, a adaugat Motes, care, in adolescenta, dar si mai tarziu, era frecvent criticata de Roberts pe motiv ca nu are ambitie si nu slabeste. In plus, Julia i-ar fi recomandat lui Nancy sa nu isi incerce norocul la Hollywood pentru ca in Cetatea Filmului grasii nu ar avea ce cauta. Hartuita de necunoscuti, dar si de propriile rude, Motes ar fi intrat la un moment dat in depresie. Enervata ca nu putea gasi intelegere la cei dragi, dar si pentru ca nu izbutea sa mai dea jos din cele 127 de kilograme acumulate, Nancy s-a decis intr-un final sa recurga la un bypass gastric. Interventia a costat 20.000 de lire sterline (bani imprumutati de la banca), iar la finalul ei, Motes a ajuns sa cantareasca 70 de kilograme.

Articole asemanatoare
julia roberts
Julia Roberts s-a transformat în Kim Kardashian
julia roberts
Julia Roberts a luat o decizie radicală privind cariera sa
julia roberts
Julia Roberts și-a deschis cont pe Instagram dintr-un motiv foarte bizar
Ea este sora nestiuta a Adrianei Bahmuteanu! A suferit si ea de pe urma lui Prigoana

Loading...

Comenteaza acest articol

Sora Juliei Roberts a murit la 37 de ani! Vezi motivul

by   1 min
0