Home > What's hot > SORA lui Nicolaescu confirma: “SERGIU vroia sa fie incinerat!”

SORA lui Nicolaescu confirma: “SERGIU vroia sa fie incinerat!”

Într-o intervenție telefonică la România TV, Iolanda Nicolaescu, sora în vârstă de 86 de ani a regizorului care s-a stins joi dimineață la spitalul Elias, a dezvăluit faptul că fratele său și-a dorit, într-adevăr să fie incinerat, după ce nu va mai fi. Ideea i-a venit după ce unul dintre unchii săi, un comandat pe care Nicolaescu l-a admirat, a cerut să nu fie înhumat, ci incinerat.
”Ideea cu incinerarea a fost ideea lui, am vorbit cu el, știm asta de o viață. El mereu a spus asta. Unchiul meu, care a fost general, tot asta a vrut și el. Iar frate-miu a vrut să fie incinerat exact ca unchiul meu. Fratele meu are banii dinainte de Revoluție pentru 26 de filme pe care le-a făcut. Statul îi lua 60% din bani, iar restul de 40% lua el. Absolut tot ce are, le are dinainte de Revoluție”, a precizat Iolanda Nicolaescu.
Femeia a ținut să aducă o serie de lămuriri și în privința așa-ziselor scandaluri pe care le avea cu soția, după cum a scris presa în ultimele zile. Aceasta a negat aceste zvonuri, spunând, mai mult, că nu există nicio vecină în etate în blocul lor.
”S-au spus niște grozăvii de frate-miu… Se poate așa ceva? Trăiesc în această casă și nu există nicio vecină care să zică ce a spus baba aia, că se certa cu nevasta, nu există așa ceva”, a povestit Iolanda Nicolaescu.

Mai mult: SERGIU NICOLAESCU A MURIT | Primele DECLARAȚII ale SURORII REGIZORULUI. Vezi ce spune despre INCINERARE! – Vedete de la noi | Libertatea.ro

Articole asemanatoare
RAZBOI pe averea lui SERGIU NICOLAESCU
Adio, SERGIU NICOLAESCU! Cum a decurs incinerarea! FOTO de la crematoriu
PATRIARHIA se opune incinerarii lui Sergiu Nicolaescu!

Comenteaza acest articol

SORA lui Nicolaescu confirma: “SERGIU vroia sa fie incinerat!”

by   1 min
0