Home > Fashion > Sore, cu chipul plin de acnee! Nici machiajul nu o mai ajuta

Sore, cu chipul plin de acnee! Nici machiajul nu o mai ajuta

Prezentă alături de partenerul ei ca prima pereche în concursul “Dansez pentru tine”, Sore Mihalache a şocat pe toată lumea cu bubele şi coşurile pe care machiajul profesionist nu le-a putut ascunde.

Aseară, la “Dansez pentru tine”, artista nu a fost deloc avantajată de lumina reflectoarelor, ci din contră, problemele cu tenul fiind şi mai accentuate, în ciuda cantităţii generoase de fond de ten.
sore 2

Articole asemanatoare
sore mihalache
Ce schimbări radicale a făcut Sore în viața ei
sore mihalache
Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare
Andreea-Bănică
Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice
sore in videoclip
N-ai să crezi ce a pățit Sore la cumpărături

1 Response

  1. Andrei

    Acneea se trateaza, sa fiti siguri si increzatori. Nu stiu daca Sore a apelat la un dermatolog bun, dar repet, acneea se trateaza. NU in 2 saptamani, e vorba de tratament de durata cateva luni, initial sa fac cateva investigatii ca sa se depisteze cauza (poate fi infectie, poate fi hormonal etc). Sore draga, du-te la dermatolog specializat in acnee si nu sta cu asemenea problema nerezolvata!
    P.S. Si ia-o si pe cealalta din trupa Mandinga ca si aia e plina ochi de cosuri si nici aia nu a aflat ca e tratabila acneea.
    P.P.S Lucrez in domeniu dar in alt judet, si am vazut acnee mult mai urata si mai grava decat ce au fetele acestea 2 si ca sa nu fiu acuzata ca fac reclama, nu voi da numele doctoritei din Cluj care le-a tratat dar au fost ca fundul unui bebelus dupa tratament!

Comenteaza acest articol

Sore, cu chipul plin de acnee! Nici machiajul nu o mai ajuta

by   <1 min
1