Tabu
Image default
PEOPLE

Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare

Ce mai fac zilele acestea vedetele în izolare. După ce zilele trecute v-am povestit cum a fost desenat și pictat pe față Cătălin Măruță cu fardurile Andrei de fiica lor, micuța Eva, iată că acum a venit rândul lui Sore să fie ținta jocurilor fiicei ei Errin.
Actrița din “Pariu cu viața” și fosta solistă din trupa LaLa Band a fost zilele trecute model pentru fiica ei Errin. Sore Mihalache (30 de ani) le-a arătată prietenilor ei de pe rețelele de socializare cum în timp ce fiica ei de patru anișori îi răspundea la câteva întrebări despre viață o machia.

sore pictata de errin
sore pictata de errin

Așa că fetița a luat trusa de masaj a mamei ei și a început să o macheze pe față. Sore a rezistat cu stoicism la machiajul cu culoarea maro pe care micuța i l-a făcut pe toată față. Solista a început să radă când a văzut rezultatul și s-a distrat cum a crezut că o vor face și prietenii ei de pe internet postând imaginile pe paginile ei de socializare. Sore a făcut haz de necaz și s-a simțit foarte bine în compania fetiței ei care este foarte talenata și știe să cânte și să joaece, mai ales că apărut în cel mai recent videoclip al mamei ei, “Ce faci, fată?”.

ARTICOLE SIMILARE

Dan Helciug, aniversare specială pentru fiica lui

Tabu Tabu

Walter şi Raluca Zenga au divorțat! Culisele despărțirii

Tabu Tabu

Cleopatra Stratan, replică acidă atunci când a fost certată pentru rochia simplă

Andreea Damian

Când va fi botezat bebelușul regal. Ceremonia se va desfășura într-un loc prețuit de regină

Andreea Damian

Kim Kardashian are două reguli de make-up pentru fiica sa

Andreea Damian

Cum arată acum și cu ce se ocupă Soso, primul câştigător Big Brother

Andreea Damian

Scrie un comentariu