Tabu
Image default
PEOPLE

Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare

Ce mai fac zilele acestea vedetele în izolare. După ce zilele trecute v-am povestit cum a fost desenat și pictat pe față Cătălin Măruță cu fardurile Andrei de fiica lor, micuța Eva, iată că acum a venit rândul lui Sore să fie ținta jocurilor fiicei ei Errin.
Actrița din “Pariu cu viața” și fosta solistă din trupa LaLa Band a fost zilele trecute model pentru fiica ei Errin. Sore Mihalache (30 de ani) le-a arătată prietenilor ei de pe rețelele de socializare cum în timp ce fiica ei de patru anișori îi răspundea la câteva întrebări despre viață o machia.

sore pictata de errin
sore pictata de errin

Așa că fetița a luat trusa de masaj a mamei ei și a început să o macheze pe față. Sore a rezistat cu stoicism la machiajul cu culoarea maro pe care micuța i l-a făcut pe toată față. Solista a început să radă când a văzut rezultatul și s-a distrat cum a crezut că o vor face și prietenii ei de pe internet postând imaginile pe paginile ei de socializare. Sore a făcut haz de necaz și s-a simțit foarte bine în compania fetiței ei care este foarte talenata și știe să cânte și să joaece, mai ales că apărut în cel mai recent videoclip al mamei ei, “Ce faci, fată?”.

ARTICOLE SIMILARE

Mara Wilson din „Matilda”, mărturisiri dureroase despre lupta cu depresia

Andreea Damian

Nicole Scherzinger: aproximativ jumătate de milion de euro de la TVR pentru recital și salam

Dora Constantinovici

A murit un actor celebru din serialul Dallas

Andreea Damian

Top 5 vedete care și-au închis afacerile sau sunt pe cale să o facă

Tabu Tabu

Beyonce se teme că va muri, după ce tatăl ei a fost diagnosticat cu cancer mamar

Andreea Damian

Jennifer Aniston și Brad Pitt, împreună de 3 ani. Abia acum s-a aflat adevăratul motiv al reconcilierii

Andreea Damian

Scrie un comentariu