Home > Vedete > Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare

Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare

sore mihalache

Ce mai fac zilele acestea vedetele în izolare. După ce zilele trecute v-am povestit cum a fost desenat și pictat pe față Cătălin Măruță cu fardurile Andrei de fiica lor, micuța Eva, iată că acum a venit rândul lui Sore să fie ținta jocurilor fiicei ei Errin.
Actrița din “Pariu cu viața” și fosta solistă din trupa LaLa Band a fost zilele trecute model pentru fiica ei Errin. Sore Mihalache (30 de ani) le-a arătată prietenilor ei de pe rețelele de socializare cum în timp ce fiica ei de patru anișori îi răspundea la câteva întrebări despre viață o machia.

sore pictata de errin

sore pictata de errin

Așa că fetița a luat trusa de masaj a mamei ei și a început să o macheze pe față. Sore a rezistat cu stoicism la machiajul cu culoarea maro pe care micuța i l-a făcut pe toată față. Solista a început să radă când a văzut rezultatul și s-a distrat cum a crezut că o vor face și prietenii ei de pe internet postând imaginile pe paginile ei de socializare. Sore a făcut haz de necaz și s-a simțit foarte bine în compania fetiței ei care este foarte talenata și știe să cânte și să joaece, mai ales că apărut în cel mai recent videoclip al mamei ei, “Ce faci, fată?”.

Articole asemanatoare
sore mihalache
Ce schimbări radicale a făcut Sore în viața ei
Andreea-Bănică
Vedete sexy pe perioada carantinei. Cum stau îmbrăcate în casă unele persoane publice
sore in videoclip
N-ai să crezi ce a pățit Sore la cumpărături
sore
Cum îi sărbătorește Sore ziua fiicei sale și ce surprize are pentru fanii ei

Comenteaza acest articol

Sore a fost pictată pe față de fiica ei în izolare

by Tabu Tabu   1 min
0