Tabu
Image default
PEOPLE

Sore și-a schimbat lookul și a arătat spectaculos de ziua ei

Pe 3 noiembrie, fermecătoarea interpretă Sore Mihalache a împlinit frumoasa vârstă de 31 de ani. Iar de ziua ei, alături de un alt solist, Tudor Ionescu, de la Fly Project, sărbătorit și el în aceeași zi, au avut de promovat o nouă melodie la care au filmat și un videoclip de zile mari în care Sore are un nou look.
Sore și Tudor de la Fly Project au lansat pe 3 noiembrie, fix de ziua lor de naștere, „Lasă-mă să-i spun”, o piesă disco ce îndeamnă la dans, la distracție și la sinceritate în relațîi. Cu o dublă provocare, una de dans pe canalul ei de TikTok, și una umană de a spune ce simți, indiferent cât este de neplăcut, pe note vesele, Sore aduce soare și entuziasm cu nouă să piesă. „Îmi doresc că toată lumea să danseze când aude „Lasă-mă să-i spun”, indiferent oriunde ar fi. Eu sunt dependentă de dans, dansez în timp ce conduc, dacă piesă e tare, dansez și dimineața când mă pregătesc de treabă, am un playlist special pentru good mood. Așa că, ii încurajez pe toți cei care o ascultă, să o adauge în playlist-ul lor și să se bucure de boost-ul de energie pozitivă pe care îl transmite”, declara Sore care se autodefinește prin a fi un om solar, vesel și plin de energie pozitivă.

Sore cu meseSore și Tudor de la Fly Project au găsit formulă ideală atât în muzică, cât și în viață, de a spune lucruri categorice cu zâmbetul pe buze: „Am ales pentru piesă noastră un subiect controversat, dar atât de des întâlnit în viață: cum să spui cuiva că vrei să va despărțiți și totuși să-ți fie bine și să fii cu zâmbetul pe buze? Trebuie să spunem ce simțim și ce gândim, indiferent ce impact ar avea asta asupra celor din jur, va fi că o eliberare care ne va face să ne simțim bine, asumați, din nou „noi”, așa cum suntem cu adevărat”, explică Sore esență noii sale piese. Cu un dor imens de dans, de petreceri și de concerte, Sore a găsit varianta lansării unei piese disco pentru a crea pe canalele ei de socializare și pe platformele muzicale o comunitate de oameni veseli, care se întâlnesc, dansează și se simt bine împreună, chiar dacă doar virtual. Deși născută în 1989, după perioada de glorie a genului disco în muzică internațională, Sore are amintiri marcante și legături strânse cu acest curent muzical: „Mama ascultă foarte multă muzică up-tempo, făcea mixtape-uri pentru mășînă.

Sore ft Fly ProjectCe vremuri cool 🙂 când mă gândesc la disco, exact la mama îmi fuge gândul. Cum avea ea părul scurt, cu o șuviță blondă, jachete oversized și cum dansa la toate zilele de naștere, era în centrul atenției mereu. Altfel, piesă definitorie cu influențe disco din amintirile mele, din perioada aceea, este Whitney Huston – I wanna dance with somebody. Și mi se pare că avem multe în comun cu starea piesei aceleia”, își amintește Sore. O coproducție MediaPro Music / Roton Music, în colaborare cu HaHaHa Production, cu muzică scrisă de Sore, Florian Rus, Tudor Ionescu, Șerban Cazan, Gabriel Stănoiu, versurile compuse de Sore alături de Florian Rus, producția muzicală și mix-masterul făcute de Șerban Cazan alături de Gabriel Stănoiu, piesă „Lasă-ma să-ți spun” are regia videoclipului și styling-ul semnate de Sore:

Sore a cantat de ziua ei„Cred că trec, la fel că oricare om, prin etape artistice diferite pe care vreau la explorez. Mă simt foarte bine în zona happy, pentru că eu sunt un om vesel, solar, good vibes. Mi-am dorit cu acest clip să aduc un dans de tiktok, am știut că trebuie să fie colorat, cu dinamică în stilul anilor 80 și totuși stylingul, pe care tot eu l-am făcut, am simțit să aibă accente și de anii90, anii in care am copilărit eu. Tot din anii aceia a venit și inspirația coafurii mele din clip, mai precis de la desenele animate ale generației mele, Sailon Moon.”, declara Sore a cărei calitate de compozitor muzical, textier, regizor și designer-stilist pentru nouă ei piesă relevă din nou statutul ei de artist complet.

ARTICOLE SIMILARE

Andreea Raicu, îngrijorată de ce se întâmplă în lume cu coronavirusul

Tabu Tabu

Corina Bud a revenit mai sexy ca oricând și are noutăți pentru fani

Tabu Tabu

Cu cine au petrecut Paștele în izolare Smiley și Gina Pistol

Tabu Tabu

Jane Fonda: „Este important ca persoanele în vârstă să aibă viață sexuală”

Andreea Damian

Sexy pe scena, in largul ei acasa – interviu Alina Eremia

realitatea

Bradley Cooper și Irina Shayk au hotărât cu cine rămâne fetița lor

Andreea Damian

Scrie un comentariu