Tabu
Image default
CULTURE PEOPLE Slider

Sosia Antoniei, vedetă într-un nou serial

Celebra Antonia are o sosie pe care deja ați văzut-o în câteva seriale precum “Fructul oprit” sau filme, “Faci sau taci” dar și un multe videoclipuri și reclame. Oana Moșneagu, căci despre ea este vorba, a împușcat acum un rol în serialul Ruxandrei Ion, care se va numi “Adela”.

În curând se va da startul filmărilor pentru Adela, un nou serial de ficțiune produs de Ruxandra Ion și Dream Film Production. Producția este o adaptare liberă după serialul “O hayat Benim / This is my life”, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion. Două surori, Adela și Andreea, care au împărţit totul, află că una din ele este în realitate fata unui om bogat și că destinul ei este menit să fie cu totul altul. Mama celor doua fete, o femeie avară și rea, dar plină de farmec și umor o trimite pe fiica ei adevarată, Andreea, în lumea bogaților. Astfel, Andreea își asumă identitatea surorii ei, Adela, și se mută din mahala într-o vilă luxoasă la Snagov, proprietatea magnatului media Paul Andronic. Andreea crede că noua ei familie îi va oferi tot ce și-a dorit în viață și e capabilă de orice ca să își păstreze noua poziție socială. Inclusiv să o mintă pe “sora” ei, Adela, care este de fapt adevărata moștenitoare.

Protagoniștii noului serial sunt Mara Oprea, actriță care își face și debutul în carieră cu acest rol, Oana Moșneagu și Alecsandru Dunaev. “Sunt foarte bucuroasă să o interpretez pe Andreea, unul dintre protagoniştii celui mai nou proiect al doamnei Ruxandra Ion la Antena 1. Andreea este un personaj destul de jucăuş, cu o inteligenţă nativă, pe care o foloseşte pentru a-şi atinge scopurile, mai bune sau mai rele, rămâne să descoperim împreună. Îmi place foarte mult personajul meu pentru că îmi lasă loc de joc şi joacă.

E o provocare pentru mine în acelaşi timp şi pot spune că am avut marele noroc să particip la casting înainte de instaurarea stării de urgenţă, iar bucuria revenirii pe platourile de filmare a fost cu atât mai mare. Sunt recunoscătoare că am alături de mine nişte actori extraordinari, de la care am foarte mult de învăţat şi o echipă foarte dinamică şi foarte deschisă!”, a declarant Oana Moşneagu.

ARTICOLE SIMILARE

Obiceiuri sanatoase la micul dejun, pranz si cina

realitatea

Afla de la specialisti cum sa dai volum buzelor

realitatea

Motivul pentru care Mila Kunis nu vrea să mai joace alături de Ashton Kutcher

Andreea Damian

Sărbătoritul zilei

realitatea

Sărbătoritul zilei de 5 ianuarie

realitatea

Creatorii serialului Game of Thrones au semnat un acord cu Netflix

Andreea Damian

Scrie un comentariu