Tabu
Image default
LIFESTYLE

Sosia Monicai Gabor este şefă în vila de un milion de euro a lui Irinel!

Irinel Columbeanu (56 de ani) este atât de îndrăgostit de Alexandra, bruneta care abia a trecut de majorat, încât i-a dat pe mână cheia vilei lui de la Izvorani, unde milionarul a mai găzduit şi alte vedete celebre, precum Anna Lesko, Romaniţa Iovan şi Monica Gabor.

Pentru că încă n-a absolvit liceul, Alexandra Hodiş, tânăra care l-a făcut pe Irinel Columbeanu s-o uite definitiv pe fosta nevastă, Monica Gabor, este mai mult pe drumuri, căci în timpul săptămânii trebuie să se prezinte, conştiincioasă, la Cluj, unde e elevă în ultimul an.

Conform libertatea.ro, de vineri până duminică, frumuşica a cărei asemănare izbitoare cu fosta soţie a milionarului i-a şocat pe toţi cunoscuţii lor, obişnuieşte să zăbovească la vila din Izvorani, unde se iubeşte cu proprietarul milionar, departe de ochii curioşilor.

Mai mult, tânăra se înţelege de minune şi cu Irinuca (7 ani), fiica iubitului ei, pe care a îndrăgit- o din prima clipă. Irinel şi Alexandra s-au cunoscut în urmă cu mai bine de un an, la Balul Operei din Cluj, şi au devenit un cuplu vara trecută, când au petrecut la mare trei luni însoţiţi de bonă, de micuţa Irina, dar şi de sora Alexandrei, Andrada (15 ani).

ARTICOLE SIMILARE

Lavinia Pârva a lansat piesa cu aluzie la Andreea Marin: “Poveşti cu zâne”

Simona Gherghe: “Tocmai am anunţat o bombă mondenă: BIANCA E ÎNSĂRCINATĂ!”

Fanii au ras de Ramona Gabor pe Facebook! Ce au putut sa-i spuna!

Tuncay, declaratie de dragoste simpatica pentru Andreea Marin!

SCUFITA ROSIE, versiune noua! JORDAN CARVER “interpreteaza” noua SCUFITA ROSIE

realitatea

Poftă bună

realitatea

Scrie un comentariu