Home > What's hot > CONSTANTA: Cauta asasin platit ca sa-si lichideze sotul! Nu e din filme, s-a intamplat la noi!

CONSTANTA: Cauta asasin platit ca sa-si lichideze sotul! Nu e din filme, s-a intamplat la noi!

Daniel Tiberiu Vădineanu, om de afaceri din Constanta, a fost anunţat că fosta sa soţie caută din răsputeri un asasin care să îl lichideze. Îngrozit, omul a alertat imediat poliţia.
Încă de anul trecut, din luna martie, soţii Liliana şi Daniel Tiberiu Vădineanu au decis să se despartă, însă procesul nu a decurs deloc lin. Aceştia s-au certat mai întâi pe custodia fiicei lor în vârstă de 7 ani, care a rămas la tatăl său, apoi pe avere. Cum au de împărţit o firmă de transport şi turism, certurile s-au ţinut lanţ.
Speriată că va pierde totul, Liliana a găsit o soluţie care să îi asigure bătrâneţile şi să îşi recupereze copila: să îşi lichideze soţul.
Împreună cu amantul său, a început să caute pe cineva dispus să îl împuşte pe Vădineanu. Mai întâi, i-a plătit 17.000 de euro unui bărbat în Germania, însă acesta nu s-a ţinut de promisiune.
De atunci, a mai negociat cu alte trei persoane şi ar fi găsit un individ dispus să îşi rişte libertatea pentru suma de 20.000 de euro.
Nu a mai apucat însă, pentru că, pe 21 februarie, unul dintre bărbaţii cu care Liliana a discutat a decis să îl pună în gardă pe fostul soţ al acesteia.
Imediat ce a fost anunţat printr-un telefon, Daniel Tiberiu Vădineanu a cerut sprijinul poliţiştilor, iar aceştia au reţinut-o ieri pe femeie, împreună cu amantul ei. Cei doi sunt acuzaţi de instigare la omor.

Mai mult: Caz şocant descoperit de poliţiştii din Constanţa! Căuta asasini care să-i lichideze bărbatul – Ştiri interne | Libertatea.ro


Comenteaza acest articol

CONSTANTA: Cauta asasin platit ca sa-si lichideze sotul! Nu e din filme, s-a intamplat la noi!

by   1 min
0