Home > Agenda > Sotia lui ADRIAN PINTEA se recasatoreste! Uite cu cine!

Sotia lui ADRIAN PINTEA se recasatoreste! Uite cu cine!

lavinia_pintea_1lavinia iubitPe 8 iunie s-au împlinit 7 ani de la moartea lui Adrian Pintea, considerat unul cei mai valoroşi actori ai României. Soţia acestuia, Lavinia, a reuşit să treacă de sentimentul de gol lăsat de pierderea lui. Se pare că Lavinia Pintea trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu un medic pe care ea îl alintă “Peştişorul meu de Aur”, dar pe care îl cheamă Laurenţiu. Mai mult, pentru că bărbatul se încadrează în tiparul masculin pe care Lavinia şi l-a croit, ei se vor căsători.
“El este Peştişorul meu de Aur (Laurenţiu),viitorul meu soţ!
În curând împlinesc 34 de ani. Viaţa mi-a oferit momente de fericire deplină şi de durere cruntă. Timp de 7 ani după moartea lui Adrian, suferinţa şi singurătatea mi-au fost cei mai puternici aliaţi. La Craiova, cu toată forţă disperării, mi-am recăpătat echilibrul sufletesc.Cum îţi poţi regăsi ancora, temelia, sensul profund al existenţei în afara iubirii? Învăţând să accepţi, să înduri, să înţelegi, să speri. (…) În toţi aceşti ani ai singurătăţii mele, am rămas devotată total unei amintiri din ce în ce mai estompate a iubirii mele trecute. Chiar dacă în tot acest timp în viaţa mea nu am oferit accesul nici unei prezenţe fizice masculine, nu mi-am permis deznădejdea. Am rămas liniştită şi împăcată cu mine însămi şi am ştiut că mă aflu pe un făgaş normal al existenţei mele. Ani de zile în care mi s-au făcut, cu o insistenţă uluitoare, aluzii referitoare la starea mea civilă, “oferte sentimentale” care mai de care mai tentante din punctul altora de vedere, reproşuri nemeritate (…)

Laurenţiu este darul minunat pe care îl primesc în viaţă mea cu toată recunoştinţa şi bucuria regăsirii. Pentru că ne cunoaştem de atât de mulţi ani, pentru că mi-a fost un coleg minunat şi prieten de suflet ca nimeni altul, pentru că este un om profund bun şi tandru, pentru că este un medic de excepţie, dăruit semenilor săi, pentru că de curând mi-a oferit toată dragostea şi atenţia lui. pentru ca am incredere in el si pentru ca vrem sa pornim la drum impreuna. Il iubesc. Lavinia Pintea, august 2014″.

Articole asemanatoare
Dorinţa de a avea dantura perfecta l-a ucis pe Adrian Pintea! FOTO SOCANT
IRINA PETRESCU a fost iubita de Stefan Iordache si Adrian Pintea! De ce a murit marea actrita

Loading...

1 Response

  1. elena

    Va felicit pentru conduita morala si pentru toate celelalte. Va doresc viata lunga alaturi de cei dragi
    Cu respect
    Elena

Comenteaza acest articol

Sotia lui ADRIAN PINTEA se recasatoreste! Uite cu cine!

by   1 min
1