Home > Slider > Soția lui Alec Baldwin, selfie în lenjerie intimă la o zi după ce a născut a patra oară

Soția lui Alec Baldwin, selfie în lenjerie intimă la o zi după ce a născut a patra oară

alec badwin

Hilaria Baldwin i-a dăruit actorului Alec Baldwin al patrulea copil, un băieţel, pe care l-a botezat Romeo Alejandro David. Micuțul este al cincilea copil al lui Baldwin, care mai are o fiică din prima căsătorie cu actrița Kim Basinger. Soţia starului, o cunoscută instructoare de yoga, a postat pe contul ei de Instagram o imagine îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Selfie-ul a fost realizat la doar o zi după ce a adus pe lume copilașul.

https://www.instagram.com/p/BjC4qLPBeyI/?taken-by=hilariabaldwin

Hilaria Baldwin, în vârsta de 34 de ani, și-a făcut fotografia în oglinda din baie, îmbrăcată doar în lenjerie intimă. Aceasta a explicat că nu a postat poza ca să primească atenție, ci ca să arate ce înseamnă un stil de viață sănătos. Alături de imaginea cu bebe Romeo, Hilaria a mai postat două fotografii realizate imediat după nașterea celorlați băieți, Leonardo Angel Charles, de 20 de luni, și Rafael Thomas, 3 ani. „Întotdeauna m-am fotografiat în această oglindă în rezerva de spital la doar 24 de ore după ce am născut (cu excepția nașterii lui Carmen Gabriela, de 4 ani jumătate … eram mama pentru prima oară și eram nervoasă)”, a scris ea în descrierea fotografiei de pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/BjAVsykB-yO/?taken-by=hilariabaldwin

Prin asta, Hilaria speră să le arate viitoarelor mămici cum arată un corp după naștere și să le explice acestora că este absolut normal să mai aibă burtică după naștere. Recuperarea după naștere, indiferent dacă este vorba de o naștere naturală sau un prin cezariană, poate dura până la șase săptămâni. Hilaria Baldwin nu s-a temut că va lua în greutate după ce a rămas însărcinată și încearcă să le convingă pe femei că este normal să iei câteva kilograme în plus atunci când aștepți un copil.

O dietă bună, exerciții și yoga sunt secretele pentru silueta de vis a soției lui Alec Baldwin. La doar o zi după ce a născut al patrulea copil, urmele sarcinii n-au dispărut, însă aceasta a reușit să își păstreze silueta atletică. „În următoarele zile, săptămâni și luni, vă voi arăta cum îmi recapăt silueta de dinainte de sarcină”, a mai explicat Hilaria. Instructoarea de yoga a adăugat că este important ca oamenii să ofere „dragoste și grijă” și a subliniat faptul că fiecare organism este diferit. „Nu sunt fermecătoare, am o față foarte somnoroasă … dar ele fac parte din viața mea”, a mai adăugat ea.

Articole asemanatoare
Alec Baldwin
Soția lui Alec Baldwin nu se oprește: va deveni mamă a cincea oară
hilaria baldwin
Hilaria Baldwin a pierdut din nou sarcina
Alec Baldwin
La 61 de ani, un celebru actor va deveni tată… a șasea oară
Hilaria Baldwin
Ce exerciții recomandă Hilaria Baldwin după pierderea unei sarcini

Soția lui Alec Baldwin, selfie în lenjerie intimă la o zi după ce a născut a patra oară

by Andreea Damian   2 min
1