Tabu
PEOPLESlider

Soția lui Dragoș Săvulescu, afirmații incendiare despre două românce celebre: „Aceste ființe sărace sunt două actrițe aspirante și prostituate sub acoperire”

Angela Martini, soția lui Dragoș Săvulescu, a făcut afirmații incendiare despre „2 femei originare din România”, indiciile oferite de ea ducând la Mădălina Ghenea și Catrinel Menghia, stabilite de mult timp în Italia.

Deranjată de anumite păreri expuse despre ea de respectivele românce, Angela Martini s-a dezlănțuit la adresa acestora printr-o postare acidă pe Instagram.

„E timpul spectacolului, haideți să expunem aceste nenorocite! Invidia este o boală foarte periculoasă! Dușmanii mei îmi sunt expuși în fiecare zi, în cel mai ușor mod! Oameni la care nici nu m-am gândit, oameni de care nu mi-a păsat niciodată, oameni pe a căror existență nu dau doi bani.Din păcate vorbesc de 2 femei originare din România. Ambele!!! Mai mult, ambele sunt mame!!!

Aceste ființe sărace sunt 2 foste modele românești, modele de lenjerie intimă, actrițe aspirante și prostituate sub acoperire. Dependente de cocaină. Cea mai amuzantă parte este că amândouă se urăsc de moarte de mulți ani!: )) Acum, amândouă mă urăsc. Una dintre ele locuiește la Milano, iar celălaltă locuiește la Roma!

Amândouă sunt destul de cunoscute în România și Italia. Ghici, CINE SUNT ACESTEA? Așa că să înceapă spectacolul și să expunem nenorocitele!!! Desigur, VA CONTINUA!” a scris Angela Martini, cel mai probabil referindu-se la Mădalina Ghenea și Catrinel Menghia

.Dragoș Săvulescu este fostul acționar de la Dinamo care a fost condamnat în România la 5 ani și jumătate de închisoare cu executare, în dosarul retrocedărilor ilegale de plajă din Constanța și Mamaia, dosar în care a fost condamnat și Radu Mazăre.

Săvulescu a fost găsit în Grecia după Angela Martini a publicat pe Instagram imagini din vacanță.

ARTICOLE SIMILARE

Robert Smith spune că The Cure va lansa un nou album în 2019

realitatea

Taylor Swift scrie istorie în clasamentul Billboard

Andreea Damian

Dan Helciug a prezis pandemia in videoclipul piesei “Da’Vai” lansat anul trecut

Tabu Tabu

Aurarii de la Versailles

Ciocîrlan

Spoiler pentru sezonul 8 din Game of Thrones. A fost deconspirat un mare secret

Andreea Damian

Lili Sandu, fericită la două luni de la naștere

Tabu Tabu

Scrie un comentariu